Hop til indhold

Recommended Posts

Efter at have kigget på hendes billeder og annonce (https://www.escortguide.dk/P/sara-emmy-new-gentofte-superlaekkert-superfransk-med-en-rigtig-liderlig-pige-med-supercocktail-o-33887.html) over noget tid, følte jeg mig fristet til at prøve.

Desværre havde jeg glemt at kigge efter anmeldelser her på EG...

Hun er en ganske sød pige (er dog ikke helt sikker på, at det er hende på billederne, da hun har tatoveringer på ryggen), der gav udtryk for, at hun var meget liderlig. Hendes evner til at udleve sin liderlighed var dog ikke stor.

Vi lagde ud med et bad, hvor hun sæbede mig ind og skyllede af. Herefter ind på sengen til lidt massage, hvilket var okay, men ikke noget specielt.

Efter at have visket flere gange, at hun var "horny and wanted to cum", blev jeg lagt på ryggen, hun påførte kondom og besteg mig. Hendes ridt var heller ikke noget særligt og hun fik da også fortalt, at hun ikke var god til sex. Vi prøvede nogle andre stillinger og efter et kedeligt blowjob, blev jeg afsluttet med hånden.

Alt i alt en skuffende oplevelse, hvilket var en skam, da hun var en rigtig sød pige.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Euwanker

annoncen er magen til den Kate har

og for et stykke tid siden når man gik ind på Kates annonce så var det et billede af Sara der kom frem, det er rettet men kunne godt have dem mistængt for at operere fra samme adresse

Redigeret af The Rider

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...