Hop til indhold

Recommended Posts

Kære Brødre

Jeg var forbi Chanel her til aften på en efterhånden velkendt adresse tæt på Rødovre station. 

https://escortguide.dk/P/chanel-real-pic--35987.html

Jeg vil starte med at konstatere at billederne er ægte, selvom man ikke rigtig kan se ansigt på dem, da jeg nævnte at det ikke var "optimalt" sagde hun at hun var lidt bekymret over at beskytte sit privat liv i sit hjemland, ok fair nok.

Jeg havde en rigtig god time med Chanel, stilen er meget lig den som de andre piger på denne adresse køre med, GFE, hvor SF og kys er med i prisen (det var det i hvert fald for mig, men spørg hellere for at være sikker, for det er ikke nævnt noget om det i annoncen). Hun taler godt engelsk og man kan føre en interessant samtale med hende. Det startede ud stille og roligt med kys og kærtegn i sofaen, utrolig sød pige med en charmerende latter og frækt smil. Da vi rykkede i sengen vi fik tøjet af kunne konstatere at hendes bryster rigtig flotte, det er hjulpet lidt på vej, men er bløde og flotte. Dejligt øko fransk med øjenkontakt og rigtig god sex, der var ingen rush med tiden. Derudover har jeg har ikke en finger at sætte på servicen, den var i top, det er anden gang i denne uge jeg har besøgt en pige hvor servicen bare er perfekt og GP'en gør sit yderste for at du har det godt og går derfra med et smil. Man kan have lov at håbe at det er den nye standard i kbh..

Hun fortalte mig at hun før har arbejdet i Schweiz, endnu engang må jeg konstatere at de GP'er der har arbejdet i Schweiz er lært utrolig godt op i at give god service. Hun sagde at hun var her en lille uge.

Enjoy!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Grayninja...hvordan ligger hun på babescalaen (1-10) ??? Incl ansigt:D

Umiddelbart virker hun til at ranke højt, men siden du har set hende, er det nærliggende at spørge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

babeskalaen, haha :D

Hun er en køn pige uden på nogen måde at være en dulle. Kønt ansigt, smukke øjne etc. Jeg vil nok placere hende som 7-8 på naboens kønne datter skalaen ;)

Hun er ikke så høj igen, måske 165 cm. 

Redigeret af GrayNinja

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tack för din fine anmeldelse! Alltid så gott med en etablered user som kommer in med en ny anmeldelse av en ny, intressant pige!

Tack för den info. Chanel ser meget intressant ut!;):D /A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej på er. Denne weekend har varit en egte sex weekend för mig...

Jeg har treffet Chanel nu. Er enig med det meste GrayNinja skriver. Så behöver icke skriva en egen anmeldelse denne gang. Min opplevelse er liknande. Sjov att snacke med. God engelsk. Flot krop. Läckre bryster och läcker numse. Ja hela hendes krop er meget hot. God indlevelse. Ett pro av det gode slag.

Stedet er gott men icke great. De som been around kender, som GrayNinja också skrev, till dette sted.

Jeg hade en god opplevelse med Chanel. Icke en all time high men en dejlig halvtime med en dejlig, läcker pige som gav god service. Hälsningar A

Del dette indlæg


Link til indlæg
gokke72 skrev, for 17 minutter siden:

Nogen der ved hvor hun holder til?

Ja, lige ved siden af Rødovre station i et stort lejlighed komplex. Rigtig godt sted efter min mening, der er rent og pænt. Hun har en sjælend kombination af super flot krop og imødekommende personlighe ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte chanel i går, havde en dejlig stund med hende. Sf er med i prisen, og det gjorde hun stille og roligt, lige som jeg kan lige det.

Jeg har på fornemmelsen, hun nød at have sex, lige så meget som jeg selv.

Mit lille minus er brysterne, at brysterne er hjulpet, med ville gode besøge hende igen.

Men hun er taget hjem i dag, kommer igen om ca 14 dage, sagde hun.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest RicardoEverhardo

 

Taler vi om samme Chanel Her

Redigeret af RicardoEverhardo
Link

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...