Hop til indhold
Bomberito

Katrin in Kolding Full Service

Recommended Posts

Så tog jeg den lange rejse fra Odense til Kolding for at besøge Katrin, jeg har ikke nået at besøge hende i Odense og Svendborg. Jeg er klar over at der findes en række tråde omkring Katrin, men når man møder en pige der er så god kan der ikke skrives formeget. 

Katrin var fantastisk. Billederne er 100% ægte, nogle få medlemmer har tidligere påstået at billederne var pyntet men jeg oplevede Katrin kønnere i virkeligheden end på billederne. Slank ung høj pige med de mest fantastiske brune øjne. Lejligheden er pæn og ren og rimeligt diskret. 

Katrin er bare god til sex, og jeg oplevede hende indlevende og ægte. Jeg tænker at hun har mange kunder, men der var intet maskine sex over det. Men Katrin har tydeligvis en stærk personlighed og hun er en kvik pige der virker meget seriøs - Hun er meget direkte men har også et glimt i øjet og en god humor. 

Jeg oplevede høj kvalitet til en helt almindelig pris - fantastisk

http://www.escort5.dk/profil-15219-Katrin+in+Kolding+Full+Service+%3B)).html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...