Hop til indhold

Recommended Posts

Så kom der endelig kvalificeret erstatning hos samba-pigerne på Damhus Boulevard efter lyssky personer havde skræmt Sara og Brenda hjem.

 

Kender I det - månedens GP-budget er for længst brugt, og alligevel sidder jeg og surfer på escortguide og sidder og savler over alle skønhederne som er udenfor økonomisk rækkevidde.

 

Pludselig hopper mit hjerte et ekstra slag over, et portræt-billede af Bianca som jeg troede, jeg aldrig skulle se/mærke mere dukker op.

 

Det er et år siden hun var her sidst, og det var hende som fik mig til at forlade thai-konceptet med deres konstante Excel-ark og digital-ure kørende i baghovedet. (Undtaget selvfølgelig Ratree og Helen, hvem kan undvære disse skabninger).

 

Jeg er klar over jeg straks må besøge hende, budget-overskridelse eller ej. Bianca er ægte latinsk varm-blod, der er lige før man kan ane hvordan hendes blod buldrer af sted under hendes bløde hud.

 

Da jeg besøgte hende for et år siden havde hun dejlige naturlige B-bryster, men fortalte hun nok skulle have nye bryster, og jeg jokede lidt med hun ville få skæld ud hvis hun gjorde dette, men jeg hørte senere fra Juliana at hun var blevet opereret.

 

Billederne i annoncen er dem hun brugte for et år siden, og dengang var de WYSIWYG. Det er de ikke længere, Bianca er i mellemtiden blevet buttet, hvilket i min optik kun er et plus og hendes bryster er større, men det er flot kirurgisk arbejde selv om intet står mål med naturlige bryster.

 

Bianca's latina-blod fornægter sig ikke, hun tænder hurtigt på de rigtige berøringer og det er ikke hende glide-cremeproducenterne bliver rige på.

 

Blow udføres uden kunstige tilsætningsstoffer.

 

Både af Bianca og de andre samba-piger der har været på matriklen, har jeg altid fået god service og for det meste mere tid og flere ydelser end jeg har betalt for.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eron skrev, for 10 timer siden:

Kysser hun med tungen, og hvis hvordan er det?

Det ved jeg faktisk ikke, jeg kysser normalt ikke GP'er.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pervy skrev, for 5 timer siden:

Hvad er det for en matrikel på Damhus Blv?
Et helt hus fyldt med latinaer, er lige noget for mig :-)

Du bliver nødsaget til at ringe og høre, held og lykke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...