Hop til indhold

Recommended Posts

Hej jeg har siddet og læst med i forumet lidt tid, og nu tænkte jeg at jeg hellere måtte tilmelde mig og komme med en anmeldelse.

Nåh anyway jeg besluttede mig for at besøge Claudia -  http://www.escort-side.dk/top-model?ad-id=8996 efter de gode anmeldelser hun har fået herinde.

Det var hende på billederne, som også lignede hende meget. Hun er måske lidt mere brun end på billederne.

Hun er en pige som er almindeligt af størrelse, så hun er tynd men ikke så tynd eller lille som nogle af thai pigerne kan være. Som man kan se på billederne, så har hun silicone bryster, og de er ikke super hårde men heller ikke helt vildt bløde.

Stedet var en almindelig opgang, så det virkede ikke så diskret, da jeg vil tro at folk i opgangen ved, at der er et bordel der.
 

Claudia var søde at snakke med igennem hele forløbet.
Hun startede med at tilbyde massage, men jeg må sige det var faktisk temmelig dårligt - bare lidt plasket olie på og køren op og ned at ryggen. 
Det blev dog noget bedre da jeg vendte mig om og bad om at hun masserede mig med brysterne. Det fik i hvert fald pirret mig og effekten kom hurtigt. Så hun fik kondomet på at gik igang med blow, som faktisk var ganske godt. Hun var dog ikke igang så længe inden vi skulle videre - måske en fejl ikke at få hende til at forsætte mere.

Selve sex'en var udemærket, men hun ville ikke bagfra (doggystyle)? Hun sagde den var for stor da vi prøvede. Nu er jeg normal størrelse, så jeg ved ikke helt hvad det var, men bagfra var åbenbart ikke en mulighed. Der var også et par andre forslag der blev afslået. Så det blev lidt skiftevis med hende eller mig øverst.

Jeg vil sige oplevelsen var okay, men ikke så fantastisk som det jeg havde læst. Claudia var ganske sød, men det var måske lidt for "professionelt", så der var ikke særlig stor indlevelse eller engagement. Jeg savnede i hvert fald der sidste der gjorde oplevelsen rigtig god. Så det bliver ikke en gentagelse herfra.
 


 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...