Hop til indhold
Guest Achilleus

Madame-Elisabeth (trans)

Recommended Posts

Guest Achilleus

For nogle måneder siden faldt jeg over en tråd her på citet, vedr. malkemaskiner. Har set flere videoer af "stakkels slaver" der bliver misbrugt og udsat for adskillige orgasmer af disse onde apparater, så jeg blev selvsagt endnu mere nysgerrig, da Madame Elisabeth i tråden diskret nævnte, at hun (han) da har en, og elsker at bruge den :-)

Som en alm. heteroseksuel fyr var det en stor overvindelse for mig at kontakte Madame Elisabeth, og sætte en aftale i stand. Men trods min tvivl kontaktede jeg hende, og fik hurtigt en aftale. Madame Elisabeth svarer generelt hurtigt og med stor interesse på ens henvendelser, hvilket jeg finder meget tiltalende.

Dagen kom tilbage i juni, og selvom hendes dungeon ikke ligger det mest diskrete sted i odense, så gik selve "entreen" meget meget fint. Madame E stod klar ved døren, og i det sekund jeg bankede på blev døren åbnet og jeg kunne diskret træde indenfor.

Madame Elisabeth er en særdeles åben og venlig person. Vi "klikkede" ret hurtigt og talte stille og roligt om sex, mine ønsker/lyster osv... Og der var absolut intet tidspres fra hendes side !!! Vi havde aftalt en pris for 30 min., men Madame spurgte om jeg havde "planer" for resten af aftenen, da hun ellers gerne ville lege længere tid. Desværre skulle jeg noget senere, så legen endte med at vare ca. 1,5 time... for samme pris ! Ganske fantastisk... har aldrig oplevet noget lignende :-)

Nå, tilbage til seancen:Jeg blev bundet fast på en slags stol/briks, gag i munden og bind for øjnene, og nu begyndte "pik-pirringen". Der blev leget med fjer og alle mulige andre former for sexlegetøj på min pik, men malkemaskinen lod vente på sig til sidst. Indledningsvis var jeg tæt på at komme flere gange, men Madame stoppede og "skældte" mig ud for min liderlighed. Desværre faldt min rejsning over tiden, og jeg havde problemer med at genfinde den: Måske både fordi jeg i mit baghoved vidste, at jeg var i hænderne på en trans, og måske fordi, der bare gik "for lang tid". Anyway, intet af dette havde noget med Madames evner at gøre: Elisabeth ved virkelig (ikke så underligt måske he he), hvordan man behandler en liderlig pik !!! Det var meget frækt !!! Desværre nåede jeg grundet ovenstående ikke at få så meget ud af selve malkemaskinen, men fik i stedet en ekstrem kraftig udløsning via noget andet sexlegetøj... Og jeg var stadig godt tilfreds :-)

Madame Elisabeth skal have ros for sin indlevelse og engagement. Hvis man er til pik-pirring så ved Madame hvad hun laver, og er samtidig en utrolig fræk og rar person !!! Og igen, der var ingen stress overhovedet. Jeg har klare forhåbninger om at vende tilbage, og denne gang virkelig få en omgang, måske kun med malkemaskinen !

Madame E er 100% et besøg værd uanset seksuelle præferencer og lyster, og alle der fantaserer om malkning og bondage bør kraftigt overveje et besøg.

Hilsen A

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...