Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/vivien-is-back--35596.html

Besøgte Vivien i går sent på eftermiddagen. Havde via sms meddelt hende at jeg ønskede at booke hende 30 til 45 minutter. 
Stedet på Østerbro var ikke ligefrem specielt diskret - i hvert fald ikke på det tidspunkt af døgnet. Jeg blev lukket ind ca. 30 sekunder efter at jeg havde meldt min ankomst.

Og hvilken modtagelse. Super flot langbenet pige med et fortryllende smil og funklende smukke øjne. Kroppen pakken fint i lækkert sort lingeri. Vi gik straks ind på værelset, hvor jeg spurgte om vi skulle ha' det finansielle på plads med det samme, eller om det kunne vente til jeg lige havde fået et hurtigt bad. Men det ku' sagtens vente til efter badet. Dejligt.

Badeværelset var småt, men ok. Vel tilbage på værelset var der super kemi imellem os fra sekund 1 af. Så jeg aftalte 45 minutter med SF og kys. Vivien var lige ved at snyde sig selv, da hun kun forlangte 1100 kr, men det fik jeg selvfølgelig rettet hende i, og gav hende de 1300 kr., som ydelserne koster iflg. hendes annonce.

Med det på plads lod hun det sorte lingeri falde. Virkelig smuk krop fra top til tå. Flotte silikone bryster og helt glat. Hendes billeder med hvid baggrund er spot on. Jeg havde taget mine boxershorts på efter badet, og havde godt nok noget svært ved at skjule begejstringen over hendes krop. :wub:

Vi fik hurtigt kastet os på madrassen. Masser af tyngekys og hænder overalt fra både hende og jeg. Frækt kiggende på mig trak hun mine boxershorts af og gik igang med en dejligt varieret og våd omgang superfrench med hende i flere stillinger. Masser af øjenkontakt undervejs. Toplækkert.

Måtte naturligvis gengældes, så jeg fik hevet hende ud på kanten af madrassen og hvilket syn, da jeg knælede foran hende på gulvet. Smuk fisse og helt perfekt numsehul. Hun fik den store tur, som ikke blev ikke mindre fræk af at hun styrede min tunge mellem de to fornøjelser. Der kunne jeg godt ha' ligget et par timer - mindst!

Nå, mig på benene igen, og endnu en omgang SF kræs af Vivien, før det blev tid til iklædning af regnfrakke.
En mængde stillinger senere - kamp-svedende - måtte jeg overgive mig og komme big-time. Jeg var gået lidt over tid, men der var intet hastværk fra Vivien, muligvis pga. den rigtigt gode kemi, der iøvrigt betød at jeg fik flere ekstra ydelser uden beregning. Hvilke vil jeg ikke ind på - det bliver en ting mellem Vivien og jeg. ;) 

Eneste lillebitte minus var at hun ikke kunne holde til at ligge i min favorit doggy position, hvor pigen har benene på ydersiden af ens egne. Hun følte at jeg var for stor sådan, så hun ville hellere have sine ben imellem mine. Da jeg er ganske almindeligt / gennemsnitsagtigt udstyret, antager jeg, at det skyldes antallet af kunder - og der må man jo bare sige, at hovedparten af de udenlandske piger ikke ligefrem sparer sig selv i den periode de er her i landet. Så det ønske fra hende respekterede jeg selvfølgelig med det samme.

Alt i alt en superlækker oplevelse, som ikke blev mindre af, at hun har meget flotte og velplejede fødder. Toplækre rødlakerede tånegle. Også hér var hun meget berøringsvenlig. Perfekt!

Efter et afsluttende bad, og et stort glas iskoldt vand, kyssede vi farvel. 

Vivien fortalte mig, at hun tager hjem - ikke nu på lørdag - men næste lørdag igen.
Det var jeg glad for at høre, for hende tager jeg meget gerne et par ture mere med - dog minimum af en times varighed. :wub:

Afslutningsvist skal lige med at jeg også var imponeret over hvilket fantastisk humør hun havde, og hvor nem hun var at snakke med.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...