Hop til indhold
Big3lover

Racheldiva - Hoven

Recommended Posts

Ja vi er jo nok alle enige om, at det ikke er hende på billederne - det er også blevet bekræftet af folk som har været på adressen. Efter sigende befinder der sig en noget kraftigere mørk kvinde, dog med MEGET store bryster. Er der nogen som har været i nærkontakt med denne efter sigende frodige kvinde, og kan fortælle lidt mere måske?

https://annoncelight.dk/showad/231505

Del dette indlæg


Link til indlæg

har været på adressen og vendte om i døren igen :angry: spurgte 2 gange i telefon om det var hende der var på billeder, ja helt sikkert sagde hun, men løgn og latin var det, det er rigtig som du skriver at det er en helt mørk kvinde med store bryster, men de bliver holdt oppe af en ligeså stor mave :shock: store bumser og sår på bagdelen kunne jeg se da hun vendte og drejede sig i døråbningen for at prøve på at lokke mig ind, men nej tak jeg kørte igen.... hold jer langt væk derfra, ufatteligt med alle de fake billeder på annoncer :angry::angry:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...