Hop til indhold
kattjakt

De absolute top piger i min smag

Recommended Posts

Hej på er!

Dette er icke en specifik anmeldelse. Men då det er visse nye users her på eroguide under 2017 kende jeg att jeg ville ge en Big Shout out till de piger jeg treffet och treffer igen och igen. De piger som varit så top notch med mig det bare går. De som följer mine anmeldelser vet att jeg treffer mange piger och elsker denne hobby/livsstil. Jeg skriver her på eroguide för att hjälpa andre som elsker denne hobby och för att promota/hjälpa de piger som er in it och game och förtjänar de gode ord.

Det er ca 10 piger i Danmark som gett mig opplevelser av egte crazy drömkaraktär. Jeg skulle vilja ge desse piger en Shout out. För den service och joy vi haft tillsammen. Desse piger har jeg treffet flere ganger och de som er aktive idag er, utan ordning efter opplevelser,

Dina, sexy club,  Sisse sexy club, Charisma Seduction, Marlene mon cherie, Sandra babydoll (outcall only), SuperVicky, Sweet Amanda, Debbie White, Angelina Wild och Sabrina. 

Links er icke aktuella då flere av desse piger icke er her nu. Men de finns på escortguide då de er her. De danske pigerne finns på de steder jeg skrivit.

Det er mange andre piger jeg elsker att treffe men desse er piger jeg velat treffe igen och igen. Och igen...:wub:Dette er min Superstar liste. Om jeg missat någon, Sorry....

Confessions of a sexaholic...:-o

Hoppas ni fann dette inlägg lidt entertaining i vart fall...

Hälsningar A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Takker for dit indlæg.

Da jeg selv har 5 ultra dejlige kvinder jeg tyr til når dyret skal malkes nyder jeg den hvis de er i landet. Den ene er jeg fakdet fuld kommen for og er ret forelsket i og hun har lidt samme følelser men tør ikke tage springet og date mig privat. 

Nyder de dyre GPer da de giver det bedste af dem selv og er liderlige på den gode måde.

Mvh kim

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for indlægget.

Har haft fornøjelsen af et par af dine anbefalinger, og kan kun tilslutte mig at de er fænomenale GPer.

Skal dog også se om jeg kan få mulighed for at prøve de andre du har på listen.

/GB

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lowmax

Hej Kattjakt

tack for at dela med oss.

fanny hos afrodites piger har givet mig nogle fantastiske oplevelser. Hos Afrodite koster en halv time 1000kr, hvilet er lidt lavere pris end på de øvrige københavnske klinikker.

Have fun out there

Max

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Till 123fraekfyr30, Jeg skulle nok lägga till momsåren som vi får göra på visse av pigerne på de danska klinikkerna. ;)Charisma er i allefall över 25. /A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...