Hop til indhold
Nordjyden35

Mor og datter aalborg

Recommended Posts

Det lyder umiddelbart fristende, men ligesom HG påpeger, så ændrer billederne også min mening. Endvidere er den store kæphest for mig, at der sluges! Altid egen sikkerhed først.

Redigeret af Aalborg69

Del dette indlæg


Link til indlæg

smag og behag er forskellige jo og man kan jo selv vælge hvem man vil besøge. jeg var forbi og har bestemt ikke fortrudt et sekund, fik en dejlig fræk oplevelse og det var der flere der gjorde ;o)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder dragende på en fucked up måde.. Mor og datter i samme seng er sygt på flere plan. Men det bliver nu et "no-go" herfa.. Jeger sikker på at jeg nok ville gå derfra med en "dryppert" og eller dårlig smag i munden, næsen og brændemærker på nethinden.. Men lad mig endelig høre om jeres erfaringer ;)

 

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:DnEoevemU1oJ:https://annoncelight.dk/showad/232977+&cd=1&hl=da&ct=clnk&gl=dk

(det er ikke altid nok at slette en annonce ;)  )

Redigeret af Samson

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold nu da ferie, jeg ville i hvertilfælde medbringe clearasil til at få renset den numse. Den bumse rede er da godt nok turn-off :-o

Redigeret af Papa

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...