Hop til indhold

Recommended Posts

Har idag besøgt dem i Ballerup - faktisk en virkelig ok klinik. https://escortguide.dk/P/luxurious-thai-massage-in-ballerup-31163.html

Blev modtaget af mutter som tydeligt er gravid. Fik aldrig fat i navnet på hende ser servicerede mig men hun var den eneste på reelt arbejde. Havde egentlig besluttet mig for sauna med pige = 250, og sense/tantra 30 min til 300 kr. sagde så at jeg ønskede at slikke hende og et blow. Hun foreslog så en B2B i 30 min til 800. Spurgte om det så var incl. slik og blow, men nej det kostede oven i og hurtigt fik hun den samlede pris op på 1.750 !! for det jeg lige har beskrevet - men nej det var kun et håndjob, skulle hun gi blow og jeg hende slik kostede det samlet 2.000 !! Spurgte hende hvad massage +fuld pakke ville koste, 1.500 så det ville jeg gerne bede om. Fik en rigtig go massage på ben og ryg i ca 20 min, sluttede med negle på ben,baller og nosser. Blev vasket af og vendt rundt. Først nu tog hun tøjet af, afslørede en flot krop, hår på missen og nogle meget små bryster. (som jeg er vild med) Fik lagt hende ned og kyssede bryster og ellers ned til fissen med de mange hår. Allerede fra første berøring af brystet begyndte hun at stønne !! hold nu op med det. Da slikkeriet var godt igang var der tale om reelt stønneri, hun legede med de små bryster og hjalp til med hvordan det skulle være - endte med at hun selv onanerede samtidig med jeg slikkede - fandeme frækt. Hun fik et par store orgasmer - nu skulle der kondom på, nu ville hun sgu kneppe - jeg var dog gået lidt i "rolig nu mode" og havde brug for nusseri inde - men fanden tog hende, så jeg nåede faktisk lige indenfor i den stramme mis før jeg desværre kom - fandens osse.

Jeg er ambivalent i forhold til at søge sex hos thai'erne, har fulgt debatten i andre tråde, og er / var faktisk enig i, at der er tale om en total oplevelse når der købes FP til 1.500, men er faktisk mere stemt for - efter idag - at købe sex hvor det nu tilbydes direkte, og massage og et HJ hos thai'erne - det er de skide gode til - og så lander man på max 800 kr. - så kan man bruge de 700 på sex-besøget.

På bundlinien idag var det sjovt at opleve den professionelle  tilgang først og direkte sex søgende efter orgasmen:-) er er et ok sted, men når ikke PIM på Peter Bangsvej til anklerne.

1955

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...