tzatiki

Surprice hos Svane Thai Massage i Ringe

25 indlæg i denne tråd

Jeg havde voldsomme smerter i skulder og nakke og måtte til behandling. Det var længe siden, at jeg sidst var hos Svane Thai Massage, men husker det som hård kompetent massage uden "hanky panky". Stedet ligger ikke specielt diskret og er heller ikke ligefrem luksuriøst, men nu kom jeg også kun for smertebehandling. Af samme årsag tog jeg heller ikke de nydelige tights af.

Mit bedste bud er at massøren er i 50'erne, men jeg tror ikke, at det var ejeren selv. Dertil var massagen en tand for blød. Det hjalp heller ikke at sige: "push hardere" flere gange. Til gengæld kunne hun noget andet og ret fantastisk med hænderne. Nu havde jeg jo fra starten påpeget problemområderne, men massøren havde et stor fokus på de nedre regioner og bad mig således også om at tage det hele af. 

Med al respekt, så er massøren ikke ligefrem en smuk svane, men de der hænder fik mig alligevel til at svømme som en fisk i vandet - og det kunne ses, da jeg blev bedt om at lave en vending på briksen. Der var fuld fokus på massagen fra hendes side, mens jeg selv dykkede længere ned i liderlighedens dyb. Spørgsmålet om ekstra var uundgåeligt, men jeg havde faktisk ikke taget penge med til denne tur. 500 kroner havde jeg - og således blev smertebehandlingen afsluttet med en lækker hånd og synet af pænt store bryster.

Jeg ved ikke om dette er blevet en standardservice på stedet, hvem der var massør - og om jeg kommer igen snart, men det hjalp faktisk på smerterne...

http://svanethaimassage.webnode.dk/

Redigeret af tzatiki

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ferielukket til midt november, har forhørt mig ved den klinik hun har i Århus også.

Jeg har været der en del gange, og er blevet spurgt om jeg ville være helt nøgen, ikke noget problem så det gjorde jeg.  Fik massage af en thaipige, som ikke kunne andet end Engelsk, forøvrigt meget dygtig og proff. Den tredje gang var hun meget nærgående ved de nedre regioner, hvilke ikke gjorde mig noget andet end den voksede lidt, så spurgte hun mig om jeg også ville have massage der også, blev lidt overasket men mente det kunne der jo ikke ske noget ved, fik en dejlig omgang og en dejlig udløsning, gik derfra med en dejlig fornæmmelse i maven. Er derefter blevet til et par gange, kan se at der er mange der tilbyder det samme, ved ikke lige om man skal regne det for andet end det er et arbejde for dem, 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
hanbul1 skrev, den 2/11/2017 at 18:25:

Jeg har været der en del gange, og er blevet spurgt om jeg ville være helt nøgen, ikke noget problem så det gjorde jeg.  Fik massage af en thaipige, som ikke kunne andet end Engelsk, forøvrigt meget dygtig og proff. Den tredje gang var hun meget nærgående ved de nedre regioner, hvilke ikke gjorde mig noget andet end den voksede lidt, så spurgte hun mig om jeg også ville have massage der også, blev lidt overasket men mente det kunne der jo ikke ske noget ved, fik en dejlig omgang og en dejlig udløsning, gik derfra med en dejlig fornæmmelse i maven.

Lyder lækkert. Kan du huske hvad du måtte give og hvor lang tid du fik? :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

har forsøgt at få kontakt med Svane i Ringe.

Når man ringer er der tlf. svarer.på 25547488. har været ved huset  idag.og der er låst.

talt med ejeren af huset og han har ikke set pigen meget længe. hun skylder husleje,og ved ikke om hun kommer mere?.

så hvor kan vi finde pigen, da hun jo må have andet tlf nr. eller jobber på anden klinik.

så please da du jo har været der for nylig, kan du måske hjælpe.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den Lange skrev, 1 time siden:

Når der står her i tråden at hun har ferielukket til midt i november så er det sikkert korrekt. Og thaipiger plejer at holde ferie i Thailand så måske kan du finde hende der?

Er hun så unik at det er vigtigt at finde hende igen? Var det "fede" ikke bare at der var en i Ringe der gav lidt ekstra ud over massage? Ellers skal man vist helt til Odense for at få taget trykket af en sød lille thai. Som jeg læser tråden var hun ikke som sådan noget særligt? Eller tager jeg helt fejl?

Del dette indlæg


Link til indlæg
22 cm and thick skrev, den 14/11/2017 at 17:49:

Er hun så unik at det er vigtigt at finde hende igen? Var det "fede" ikke bare at der var en i Ringe der gav lidt ekstra ud over massage? Ellers skal man vist helt til Odense for at få taget trykket af en sød lille thai. Som jeg læser tråden var hun ikke som sådan noget særligt? Eller tager jeg helt fejl?

Hun var bestemt ikke unik - og jeg forstår heller ikke Luppens "desperate" råb om hjælp :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu