Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har netop besøgt "Amazing Kimberly" og jeg kan kun støtte op om de ganske positive anmeldelser, her på sitet. :)

Adressen er ved Istegade, men jeg var ekstremt heldig at finde en parkeringsplads, ganske tæt på. Men hvis man er i bil, bør man tage højde for, at det kan være svært at finde en parkeringsplads i det område. Tog til hovedbanegården kan sagtens overvejes.

Hun er ganske smuk og hendes krop er der ikke noget at udsætte på. Jeg er vild med hendes bryster, som vist falder under betegnelsen "perky" og de sidder perfekt efter min smag. Gud var i et ganske generøst humør, da hun skulle skabes...  ;)

Da jeg kom ind, tog hun pænt imod mig, tilbød mig et bad og da jeg kom ud, fik jeg tilbudt både øl, juice m.m.. Det er dog første gang jeg har fået tilbudt et så bredt et udvalg hos en glædespige. :) Hendes engelsk er rigtig godt og det var en fornøjelse at tale med hende, indtil vi gik over til de mere "nærgående" udvekslinger. ;)

Hendes BJ er ganske effektivt og absolut i ganske gode ende af skalaen. :) Så da hun til sidst satte sig ovenpå mig, holdt jeg ikke i lang tid! :P

Næste gang, for ja, der bliver helt sikkert en næste gang, vil jeg bruge meget mere tid på at gå på opdagelse i hendes krop, da hun er absolut berøreringsvenlig. :D

Så ja, de rosende anmeldelser kan jeg kun støtte op om og gentage henstillingen om, at behandle hende godt, så hun må blive her ekstra længe. :)

https://escortguide.dk/P/amazing-kimberly-34867.html

 

  • Synes godt om 7

Del dette indlæg


Link til indlæg

Når du siger Istedgade, er det en privat lejlighed? Håber det ikke er på noen av de rumænske maffia styrde "klubbar" :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var godt nok hurtigt at pigen fik justeret hendes annonce til også at linke til denne ellers udemærkede anmeldelse. 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er en lejlighed m. normal diskret indgang, så ingen relation til nogen klub, eller rumænske bagmænd. :) Jeg skrev til hende, at jeg havde skrevet anmeldelsen, samt en tak for en skøn aften. :) 

 

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×