Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg prøvede prostatamassage i Herlev i en time for 500 kr.

https://escortguide.dk/P/-nice-thai-massage-b2b-dominans-privat-herlev-centrum-25173.html

Massagen startede med at hun kom ind med en lille kuffert fyldt med remedier. Jeg blev præsenteret for 4 dildoer at vælge mellem. Jeg troede ellers at det var med fingre det skulle foregå. Nåh, men jeg valgte en ret tynd og blød dildo uden vibrationer. Den fik kondom og glidecream på.

Jeg lå på ryggen og trak benene op, og så fik jeg straks dildoen op i mig. Det gjorde en lille smule ondt, men straks efter begyndte det at gøre godt. Damen var meget dygtig til at stimulere ikke alene prostata, men røvhullet i det hele taget, med en dildo.

Hun ville gerne sælge tillægsydelser. Det var jeg ikke så interesseret i, men jeg lod mig overtale til lidt samtidig massage uden HJ af resten i en halv time for 100 kr. Det viste sig nu kun at være nosserne som så fik massage. Men hva', jeg nød det.

Efterhånden blev jeg træt af at ligge med benene i vejret og vendte om. Men hun ville ikke have at jeg lå på knæ. Ned på maven. Igen viste det sig at hun godt vidste hvad hun gjorde. Jeg lå med spredte ben på maven og blev dildoknæppet og fik den ene orgasmeagtige oplevelse efter den anden.

Gentagelse: Det regner jeg med. Det var virkelig fedt.

Til interesserede: Aftal eventuelle tillægsydelser helt præcist på forhånd. Sørg også for at endetarmen er renset, ellers er jeg ikke sikker på at man får helt så god service.

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder lækkert nok ;) Hvem var det som gav dig denne tur, var der så ikke udløsning med i prisen har ikke helt forstået den del endnu ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ingen HJ-udløsning. Det er en tillægsydelse. (Husk at aftale evt. tillægsydelser helt præcist - damen er en professionel forretningskvinde som ikke giver mere end aftalt). De 500 kr dækker kun analstimulering. Men det gjorde nu ikke så meget.

Jeg ved ikke hvad hun hed.

Redigeret af wex
  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

pb???

Iøvrigt, når jeg ser på billederne, er jeg ret sikker på at det var Meya.

Del dette indlæg


Link til indlæg
wex skrev, for 10 timer siden:

pb???

 

En privat besked. Se den under din profil;)

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×