The Rider

Dalya, intimbarbering

10 indlæg i denne tråd

Jeg har længe ledt efter et sted med intimbarbering uden at kunne finde noget, så kom der lige pludselig nogle indlæg om at Dalya også udførte dette.

https://annoncelight.dk/showad/164470

Jeg skrev en sms til Dalya og fik en tid til i går.

Jeg mødte op til den aftalte tid og Dalya lukkede mig ind.

Når man har snakket / skrevet sammen med en person så danner man sig et billede om hvordan vedkommende ser ud og jeg må indrømme at Dalya var slet ikke som jeg havde forestillet mig.

Dalya er en fantastisk kvinde der gør det let og mødes første gang, hun er sød, rar og smilende og man bliver modtaget som var man en ven af huset.

Jeg havde bestilt hendes menu nr. 8 som er intimbarbering efterfuldt at lidt sjov.

Jeg lagde mig på briksen, var lidt nervøs fordi det var en gammel gut hun skulle barbere, masser af rynker og beatles hår.

Jeg må indrømme at min nervøsitet blev gjort til skamme Dalya klarede barberingen til ug med kryds og bolle, hun kan virkelig sit kram.

Efter barberingen var det tid til lidt hygge, hvad der foregik bliver mellem Dalya og mig men jeg tror at vi begge var tilfredse med hyggen.

Tak til Dalya for professional arbejde

The

Rider

Del dette indlæg


Link til indlæg
The Rider skrev, for 10 minutter siden:

... Jeg må indrømme at min nervøsitet blev gjort til skamme Dalya klarede barberingen til ug med kryds og bolle, hun kan virkelig sit kram ...

Meget realistisk og præcis beskrivelse af Dalya. Hun er driftsikker! Og m.h.t. barbering har hun jo øvet sig i mange år :D:D

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu