Hop til indhold
Mørk Fremmed

Unge piger med smukke ansigter?

Recommended Posts

Hej alle,

Hvis du skulle udpege nogle unge piger, helst mindre end 25, med rigtig smukt ansigt i Kbh eller på Sjælland, hvem ville du udpege? Jeg ved, at folk har forskellige smag, men håber på nogle tilbagemeldinger. Hvis du foretrækker det, bedes du skrive en personlig besked.

Jeg skal besøge Danmark næste måned. Jeg vil gerne møde en meget smuk ung dansk pige. Sidste gang jeg var i Danmark, havde jeg blandede resultater. Denne gang vil jeg kun finde de smukkeste piger.

Da der er mange mennesker med stor erfaring her, vil jeg gerne have glæde af deres råd. Jeg foretrækker generelt blå øjne, blonde piger. Men jeg er også fint med grønne øjne piger og brunetter, så længe de er danske og smukke.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. På forhånd mange tak.

P. S. Tilgiv mig for min dårlige dansker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu er "smuk" jo et vidt begreb..

Sif, syntes jeg er dejlig: http://www.cassiopeiastars.dk/pigen.asp?id=795

Nynne og Olivia er også dejlige på hver deres måde: http://www.romantica.dk/pigerne.php og jeg er helt sikker på at Jennifer kan rive dig rundt så du mister pusten..

http://www.romantica.dk/profil.php?id=24

Hun er ikke dansk, men hvis du vil udfordre dine grænser, så er Victoria en grådig pige "der vil ha' det hele"

http://www.romantica.dk/profil.php?id=14

 

Hvis du tager længere væk en lige omkring centrum, er det nok Sexyclub i Gladsaxe og Seductiongirls Girls i Rødovre du med fordel også kan få rejsning ved.

Sidstnævnte 25 minutter fra Nørreport, til Vanløse og så lige en 10 minutters bustur

Clara, Alessia, Ella er "Naboens Datter" på hver deres fantastiske måde..ÅH NEJ, så har jeg glemt Malou og Isabella?!..Well... jeg er sikker på du ringer på døren med stiv pik.

http://www.seductiongirls.dk/pigerne/

Regn med en 1100-1200 Kr for 30 minutter. Go' fornøjelse uanset hvem du vælger, men pas på: Det er et vanedannende spil..

PS. Skrab bollerne inden besøg, og en lille "erkendelighedsgave" samtidig med at du en en Gentleman (Som du jo altid er) og pleaser pigen (De fleste kan godt lide at blive slikket) så er jeg sikker på at de nok kommer op og ringe (Selvom det nogle gange er skuespil)

PPS: Ring evt. og bestil tid 1 time før. Så er du sikker på at komme først til når pigen åbner sig og i himmerige..og HUSK at spørge om pigen kysser med en Mørk Fremmed. Jo mere åben du er overfor telefondamen, og overfor pigen, jo bedre skulle det gerne blive..

 

 

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hej ppd

Jeg er enig i, at "smuk" er et bredt begreb. Og som de siger, "skønhed er i øjnene af den vagter." Mod modeller som Renée Toft Simonsen (i hendes yngre dage), Solveig Mørk Hansen og Frederikke Winther, har jeg ansigter, som jeg anser smukke.

Jeg har faktisk været meget opsat på at møde den svenske pige, Victoria. Men desværre er hun ikke tilgængelig under mit ophold i Danmark.

Tak for alt dit forslag. Jeg synes de er gode. Men selvom jeg ikke vil nævne navne, tror jeg, at nogle af dem måske er over 25 i virkeligheden.
Måske oplevelsen har også sine fordele.

Det er ikke afhængigheden, jeg er bekymret for. Min bekymring er, at jeg ikke vil være i Danmark for lang tid nok til at møde alle disse dejlige damer og stadig vil jeg forlade med et stort hul i lommen.

Tak også om dine venlige råd. Jeg forsikrer dig, jeg opfører mig altid som en "gentleman".
 
 
 
 
 

 

Redigeret af Mørk Fremmed

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dast74 skrev, for 40 minutter siden:

Är Victoria både vild och snygg?

Well.."A Lot of dirty fun.. is just as good a way to make me cry out in ecstasy. You haven't lived until you've watched me bounce on top of you. I'm a greedy girl and I want it all." sager hon.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lowmax

Astrid hos Sexyclub er en MEGET smuk blondine. Hun har et fantastisk smukt ansigt og de smukkeste små bryster. Jeg har tilbragt en fin halv time sammen med hende. Hun er vild med fransk (til hende). 

Redigeret af Lowmax

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lowmax skrev, for 27 minutter siden:

Astrid hos Sexyclub er en MEGET smuk blondine. Hun har et fantastisk smukt ansigt og de smukkeste små bryster. Jeg har tilbragt en fin halv time sammen med hende. Hun er vild med fransk (til hende). 

Dejligt!! Det er altid rart når vi kan få pigerne op og ringe..Astrid ser dejlig ud, så håber hun bliver et stykke tid og får suppleret sin SU.

Del dette indlæg


Link til indlæg

..Kan altså ikke rigtig beslutte mig om Saseline eller Sofie er smukkest hos Romantica .

Ælle-Bælle...Argh..Om igen..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Calletti
ppd skrev, den 3/4/2018 at 11:50:

Det gør blondinen Anastasia også i den grad når hun ellers har vagt..

http://www.seductiongirls.dk/pigerne/anastacia/

Tak for det her tip! 165cm og ægte D-skål......mmmeget fristende!! :twisted::ph34r::D

Hvordan er det med de angivne 28år. Er vi i nærheden eller betyder 28 år at hun er 40?

(kan i øvrigt se at hun både er mindre, lettere og yngre når hun arbejder på Pussygalores)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Calletti
Dane skrev, den 15/4/2018 at 10:14:

Hvor tatoveret er denne nye Josefine? 

Jeg må indrømme at jeg ikke har været videre opmærksom på evt. Tattoos - muligvis ikke det store i al fald. Men køn ung pige med fine former. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...