Hop til indhold
Mr.1x2

Ashley Blue, Frederiksberg

Recommended Posts

Jeg besøgte Ashley Blue forleden dag.

https://escortguide.dk/P/ashley-blue-34981.html

Hun holder til på den adresse, hun annoncerer med, en meget lille og ikke særlig hyggelig lejlighed, der mest er fyldt op med en stor seng og et sofahjørne. Hun svarede ikke på mine indledende sms'er, men jeg fik en aftale i stand ved det første ring, og da jeg kom op i lejligheden og fik dannet mig et hurtigt indtryk af det hele, besluttede jeg mig for 1 time til 1000 kr. På den time blev det til 2 knald i forskellige stillinger - dog ikke vildt mange forskellige stillinger, og jeg måtte desuden forklare hende, hvad en 69'er er. Sødt nok, at hun tilsyneladende ikke vidste det! Efter forklaringen var hun meget indstillet på samarbejde :-). Hun giver oralt uden, men det er noget mekanisk, så jeg kom ikke i himlen lige på grund af det i hvert fald.

Det er helt sikkert hende på billederne, og hun har en flot krop med lækre naturlige bryster. Hun er lidt lavere end jeg af en eller anden grund havde forestillet mig, måske 160-65 cm, men hun er vældig sød og gæstfri, og man må gerne røre. Hun gav dog kun tantekys. Imellem de to knald serverede hun rødvin og var klar på en lille sludder. Hun forstår dansk, men tør ikke at tale det endnu, så samtalen foregik på engelsk. Hendes alder passer (25 år), Jeg badede både før og efter.

Hun er både sød og lækker og gæstfri, og til prisen er jeg også ok tilfreds med hendes ydelser, og det kunne derfor godt tænkes, at jeg vender tilbage en anden gang.

 

Mvh Mr. 1x2

  • Synes godt om 4

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×