Hop til indhold

Recommended Posts

Det her er min første anmeldelse. Jeg var (indtil for ca. 2 måneder siden) 100 % grøn i dette univers. De sidste 2 mdr har jeg prøvet 8 forskellige piger og har vendt tilbage til 3 af dem 2-3 gange. Ja, jeg ved ikke, hvad der gik af mig. Kedsomhed/ensomhed/liderlighed og en del penge, der vel brændte i lommen. Så jeg er vist færdig med at være grøn :) 

Nå, men denne anmeldelse hander om den absolut dårligste oplevelse, nemlig denne:

https://escortguide.dk/S/1/0/1/1/adara

Så dette er mest en advarsel. Det er ikke hende på billedet. Hun var langt fra lige så pæn, hvilket ikke overhovedet ikke havde været et problem for mig, hvis hun samtidig var gået op i det, hun lavede (er trods alt ikke småpenge, man skal af med).

Men det gjorde hun ikke.

Hun kom over 1,5 time for sent. Talte stort set ikke engelsk, ud over "Is ok?" --> standard-svar/bemærkning til alt. Jeg måtte stort set ikke røre ved hende. Hun tog ekstra for kys, men det gad hun heller ikke rigtig, og slet ikke med tungen. Jeg kunne simpelthen ikke få den op at stå pga hendes yderst mekaniske tilgang til "arbejdet" og mangel på berøring, så hun endte med at give mig svensk, hvilket dog lykkedes. Jeg havde desuden betalt ekstra for bj, som vi så også måtte opgive, så jeg kom af med 1400 kr. for den seance.

Noob mistake fra min side at købe en hel time med en ukendt, selvfølgelig, ligesom jeg nu undgår dem med den type priser, hvor alt er "tilkøb".

Så er I advaret.

Redigeret af bastio
tilføjet ord

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din første anmeldelse. Fortsæt endelig! Og skriv evt. også om nogle af dine bedste oplevelser.

Surt når man får en nitte, men det ser da ud som om du har haft en nogenlunde god statistik ;)

bastio skrev, for 8 timer siden:

De sidste 2 mdr har jeg prøvet 8 forskellige piger og har vendt tilbage til 3 af dem 2-3 gange. Ja, jeg ved ikke, hvad der gik af mig. Kedsomhed/ensomhed/liderlighed og en del penge, der vel brændte i lommen. Så jeg er vist færdig med at være grøn :)

Når du har mødt 100 vil du nok synes, at du var grøn dengang du "kun" havde mødt 8, og du vil slet ikke være færdig med at lære endnu.........

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...