Hop til indhold

Recommended Posts

Havde browset lidt rundt efter en kvinde med former og faldt over Bella her; https://escortguide.dk/P/bella-anal-swallow--35336.html

Var en smule skeptisk omkring billederne, da en del af dem ser prof ud. En googlesøgning gav ingen mistanke så jeg skrev til hende. Hun svarede med lidt mellemrum på ca halve timer, som jeg tog som et godt tegn (har læst om oplevelser hvor folk oplevede at pigen pillede med telefonen under akterne) om at hun på den front var i orden.

Hun bekræftede prislejet og eventuelle ekstras, som andre piger snedigt skjuler. Jeg aftalte en tid om formiddagen, da jeg godt kan lide tanken om at hun er frisk (det lyder nok lidt nedladende, men forstå mig ret).

Jeg blev guidet til opgangen og yderligere hvor jeg skulle trykke. Døren blev åbnet af en, synes jeg, meget kønnere version end billederne, iført en flot satin badekåbe. Jeg tror hun næsten lige var stået op, da hun så meget naturlig ud kontra et par af billedernes make-up. Det tiltalte mig meget. Jeg blev ledt ind i en lys lejlighed uden den ækle skumle belysning. Vi fik formalia på plads og hun undskyldte sig et øjeblik.

 

Da hun kom tilbage talte vi lidt, og jeg fik indtrykket af at hun var en oprigtig sød pige. Vi havde aftalt lidt standard med fransk, dansk og en afslutning i ansigtet, på hendes egen opfordring. Jeg må sige at hun virkelig kunne sine tricks, god med munden, tillod fuld berøring og viste enormt meget nærvær. Specielt under dansk fik jeg indtrykket af at hun faktisk kunne lide det, med god øjenkontakt og naturlige lyde. Hun smilte lidt genert undervejs og havde en meget sød mimik. Jeg skulle virkelig holde mig tilbage for at det ikke skulle gå for stærkt, da hun var meget fræk, både i form og udtryk. Jeg nåede simpelthen ikke den frække afslutning, da det føltes som om hendes indre nærmest krævede mit indhold, kombineret med synet af hendes velformede numse drev mig til vanvid, fik mig til at glemme alt om den.

Jeg vil give mine bedste anbefalinger af Bella, hun er simpelthen det hele værd og lidt til. Jeg tager den ekstrabetaling for det jeg ikke nåede som velfortjente "tips". Opdagede bagefter at der var gået længere tid end vi havde aftalt. Vil i den grad besøge hende igen.

Hun er ung, solbrun om end lidt tusser som jeg ellers ikke er så meget til, så gør hendes kønne ansigt, som igen slet ikke ydes retfærdighed ift billederne selvom de også er okay, hendes store bløde naturlige bryster og velformede mås hende til et stk lækker frækkert. Hun taler i øvrigt glimrende engelsk, med en østeuropæisk accent.

Her er lidt stjerner på en 5 skala;

Stedet; 4 (gardinerne dækkede ikke helt vinduerne, så nysgerrige naboer får sig et show)

Pigens evner; 5+

Pigens udseende; 5

Priser; 5

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen, Inches. Mange gode detailer. Hun ser da spændende ud med den sambar..

Inches skrev, for 3 timer siden:

Hun bekræftede prislejet og eventuelle ekstras, som andre piger snedigt skjuler

Jeg forstår ikke helt hvad du mener. Bella skriver da heller ikke prisen på ekstra ydelser, og heller ikke, hvad der er med i standardpakken? Kan du hjælpe?

 

Inches skrev, for 3 timer siden:

Hun svarede med lidt mellemrum på ca halve timer, som jeg tog som et godt tegn (har læst om oplevelser hvor folk oplevede at pigen pillede med telefonen under akterne) om at hun på den front var i orden.

Hvis hun havde svaret 4 gange med 5 min. mellemrum kunne det jo også være fordi hun ikke havde kunder :rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dansk og fransk er standard for 15 og 20 min. Ved 30 min er super eller kys med. Ekstra hvis begge dele som jeg forstod det. Mega og græsk koster ekstra. Jeg synes at annoncen med "swallow" og "anal" giver udtryk for at det er inklusiv, selvom min sparsomme erfaring siger at det altid koster en skilling mere. Hvilket så holdt stik her også. Og det er jo fair nok, men meget rart at vide på forhånd.

 

Jo jo, men at hun først svarer et par gange for at der så derefter er pause, indikerer i hvert fald at hun kan have holdt pause pga en kunde. Eller en tur på lokum måske, jeg tog det som et godt signal :D

Redigeret af Inches

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Moplen det synes jeg selv hun skal fortælle, men jeg kan sige at der er gode transportmuligheder derhen. Og det er på Sjællandsdelen af KBH.

 

@TahitiGuy ja det synes jeg passer meget godt. Måske plus et par år eller tre. Jeg ved nok ikke hvad GFE dækker over, så pas..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Østerbro, Nørrebro, Valby... det behøver ikke være mere præcist. Det betyder noget, rent mentalt, for mig når jeg planlægger et besøg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@TahitiGuy jeg var med på forkortelsen :D det er mere definitionen på hvad det er. Men hvis det er i form af at det er som at være sammen med en pige hvor det føles som om der ikke er penge imellem os, så ja.. 

@Moplen okay så. Lad mig sige det er en af Istedgades sidegader. Så burde jeg ikke have udleveret hende alt for meget. Synes bare det er op til pigen selv at fortælle på forhånd hvor hun er, i hendes annonce. However, jeg kan godt følge dig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Inches skrev, for 14 timer siden:

@TahitiGuy

@Moplen Synes bare det er op til pigen selv at fortælle på forhånd hvor hun er, i hendes annonce. However, jeg kan godt følge dig.

Det er der desværre mange piger som ikke gør.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...