Hop til indhold
jenslillemandhansenv2

Bristede illusioner

Recommended Posts

Hej alle, hermed en beretning om bristede illusioner og hvordan man bliver taget i røven.

OBS Hvis mit skriv er anbragt i det forkerte forum må en eller anden meget gerne flytte det, men da historien foregår i Tyskland har jeg valgt at sætte den her.

 

Forhistorie:

har kendt denne GP, las os kalde hende B hvem hun er eller hvor historien foregår, er i denne sammenhæng ligegyldig.

Vi har kendt hinanden i ca. 3 år, vi har altid haft skinsyg god sex, begge veje forstås, og det ved jeg med sikkerhed. Vi har efterhånden opnået en vis form for fortrolighed, vi ringer sammen eller skriver sammen ca. en gang om måneden. Er venner på face book, hvor hun bruger hendes ”private” konto, familie billeder ect.

Når jeg har besøgt hende har jeg altid været rundhåndet med drikke penge, ikke som en sindssyg, med rundhåndet.

Jeg har to gange sendt hende penge for at hjælpe i en svær situation, jeg har set på hendes facebook at det hun har berettet om i disse situationer har været sandt, igen en hjælpende hånd i en svær situation, ikke sindssyge beløb.

Vi har flere gange været ude at spise, nogle gange fint andre gange en hurtig burger. Vi har flere gange talt om at vi sammen skulle holde ferie i hendes hjemland hos hendes familie, ja jeg ved hvem de er og hvor de bor.

Denne uges hændelse:

Beskeder fra den forgangne uge:

Mig:

Her B, jeg er muligvis i (lad os kalde byen H) næste lørdag, eftermiddag,aften og nat. Måske vi kan mødes og du kan vise mig lidt af byen?

B:

 jeg viser dig gerne rundt. Kysse smily.

B:

Hjerte og kysse smily x5

B:

Jeg savner dig.

(OK tænker jeg, så prøver vi sku at gå all in. Nej jeg var ikke ude på at score gratis fisse en hel week-end. Mit ønske var blot, som B og jeg så ofte har talt om, en rar og kærlig week-end sammen.)

Mig: jeg er i byen fredag, lørdag og søndag. Hvordan tænker du at planen skal se ud?

B: Jeg kan være hos dig alle dage hvis du vil, eller hvad mener du.

Mig: Super duper, jeg ringer til dig når jeg er på hotellet.

B: Hjerte og kysse smily.

 

Jeg ringer da jeg ankommer til hotellet, så er der lige pludseligt både og det andet i vejen. Aftalen bliver at hun skal ringe om en time. Der går en time, hun sender SMS, adresse på hotel?

Jeg sender hende adressen på hotellet, hun kommer i privat taxa som jeg naturligvis betaler 50 Euro, turen burde koste en 20ér, men OK vi skal alle sammen leve. Stor er gensyns glæden fra begge sider. Vi tager i byen og spiser, alt er kærlighed og gammen. Vi tager i byens fest gade og har det pisse sjovt, der bliver sateme drukket igennem. Der mangler ikke noget.

Vi tager på hotel værelse, deler en flaske rødvin, taler om alt muligt også meget private ting fra hendes liv, har det svedigst sex, ja uden, jeg tror først vi sover ved 5 tiden. Jeg tror vi har haft sex, sovet og så sex igen. Jeg vågner ved 11 tiden, hun sover som en sten. Jeg kalder på hende kl. 13, jeg kan godt se mine planer for dagen er gået i vasken. Nå, vi har sex igen, klokken er nu, 15.30 ca. Vi tager ind til byen, B syntes nu jeg skal købe en parfume til hende, ja ja det går sku nok, 120 Euro, vi går lidt rundt og kikker på byen, nu ser hun så en halskæde jeg bestemt bør købe til hende, arh, arh, men de dejligste øjne og det dejligste smil hvem kan stå for det, 280 Euro.

Klokken er blevet ca. 18 vi spiser på en kinesisk restaurant. Hun er så træt hun vil gerne hjem og sove lidt, igen tager vi en taxa, jeg har vel efter hånden sponsoreret 30% af byens taxa kørsel disse to dage.

Vi tager på hotellet hun ligger sig og sover, jeg ser fjernsyn, kl. 23 vågner hun, jeg er meget sulten siger hun, ok vi tager igen på restaurant, tilbage på hotel, hvad skal vi nu siger hun så, vi har sku lige været i byen, hvis du ville have været i byen så skulle vi da ikke have taget tilbage. Jeg kunne godt bruge lidt massage siger hun, fedt så skal vi have sex. Sådan skulle det ikke gå (meget sur smily)!!!!

Du ser så eftertænksom ud siger, og ja det er så nu hele bliver ødelagt!!!!! Ja jeg skal jo betale husleje i morgen, og jeg har jo mistet mellem 1000 og 1500 Euro ved ikke at være på arbejde, så hvor meget vil du give mig, B jeg vil give dig lige nøjagtigt en halskæde og en parfume!!!

Ja så må jeg tage hjem, super du kan få 50 Euro til en taxa, farvel siger jeg så, der bliver ikke sagt meget da hun pakker.

Nu kommer det store spørgsmål så, hvem har retten til at føle sig snydt og røvrandt, mig eller B.

Mig; B har aldrig nævnt at denne week-end skulle koste kontanter, aldrig. Hun kunne have sagt, jeg vil gerne være sammen med dig men jeg vil mindste så og så meget, ok, så kunde jeg da forholde mig til det.

B; din idiot, hvordan fanden kan du tro du få gratis selskab og fisse i to, skulle faktisk være 3 dage.

Jeg føler mig godt og grundigt røvrandt, jeg har aldrig været rigtig forelske i B, jeg har måske været forelsket i illusionen om at hvis alders forskellen havde været mindre så havde der været en chance.

Jeg ved godt at I nu siger, aftal alt på forhånd, ja men så kunde hun da fanme også have sagt noget!

Ja jeg lod hende beholde ”gaverne” jeg var så rasende jeg var ikke i stand til at tænke.

1000-1500 Euro pis og løgn, hvis det er to dages arbejde hvordan fanden kan du så mangle til huslejen?

Ja jeg ved godt der er tale om et kunde forhold, men så lad da vær med at indvie mig i dit privat liv, så lad os da holde det på kunde/sælger niveau.

Har jeg været dum og naiv, ja åbenbart, men jeg troede sku vi var fortrolige venner og det er den bristede illusion der gør aller mest ondt.   

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Træls for dig, for nu at sige det på jysk.

Men du har betalt hende hver gang i var sammen tidligere, right? Du skriver jo hun er GP... Vil nok desværre nikke til at det er naivt at tro hun vil bruge en weekend sammen med dig uden "honorar". Ved ikke hvad du plejer at gi', men de ca. 10.000 kr. for en weekend er vel ikke "dyrt" (er 6000-7000 for all-night ikke meget normalt?)

I det lys er de 400 EUR gaver... ja, gaver.

Hun har øjensynlig nydt at være sammen med dig. Jeg vil altid foretrække en GP som nyder samværet frem for en som ikke nyder det, så det gør hende ikke mindre fortjent til betaling at hun nyder din sex og dit selskab. Min mening...

Beklager hvis jeg til at salte dit sår!!

  • Synes godt om 4

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kedelig historie og jeg forstår udemærket din frustration og jeg vil give Slip ret i hans syn på din historie.

For B har du måske blot været en ´ven med fordele´ og ikke den "nære" ven som du troede du var.

 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det er en træls oplevelse, hvor skuffelsen nok er det værste.

Du nævner det selv, men jeg tager det alligevel op: Manglende kommunikation. Da det er dig, der har taget initiativet til denne weekend, som jeg forstår det, burde det nok også have været dig, der havde sikret dig en helt klar aftale om, hvad der skulle betales for, og hvad der gik på goodwill.

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mike Eastwood

 Ud fra Jenslillemand's beretning, bliver jeg endnu engang  mindet om: Stol ALDRIG på kvinder! Slet ikke Glædespiger!!  Og husk så de 3 F'er...Find, Fuck,and Forget. Kære Jens, du har ikke haft orden i "kontrakten" dvs. Alt skal aftales på forhånd, som Slip også er inde på. Så undgår du forhåbentlig skuffelser.

Redigeret af Mike Eastwood

Del dette indlæg


Link til indlæg

Først og fremmest tak fordi I har gjort jer ulejlighed for at give jeres svar. Jeg sidder faktisk og får det pisse dårligt, ja det var mig der var en idiot (og B en lille idiot for ikke at have sagt noget). Ja det var mig der tog teten, det var mig der burde have været den voksne og kloge. Lige nu har jeg nord europas største dårlige samvittighed. Dog lidt minus lidt dårlig samvittighed  grundet B´s ufattelige behov for soven. Den rigtige pris incl. gaver burde have været 800 Euro. + div. fortæring. Dette beregnet udfra hvad hun normalt tjener. Vi taler to vagter. Fuck jeg er en idiot.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest thomasonly64

Jeg kender lidt til økonomien hos én udenlandsk pige, som tjener 30.000 kroner på én uge. Hun kunne tjene mere hvis det ikke var for no-shows.
Hvis det er for 7 dage, så er en reel pris nærmere €1.200-1.400.

Selvom jeg har det godt med den revisor vi bruger på arbejdet, så ved jeg da godt at han fakturerer timerne ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
jenslillemandhansenv2 skrev, for 4 timer siden:

Har jeg været dum og naiv, ja åbenbart, men jeg troede sku vi var fortrolige venner og det er den bristede illusion der gør aller mest ondt.   

Been there, done that - but I did not get a t-shirt.

Men så erkender man at enhver "professionel" relation kun er dét, og så er den ikke længere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

føler sgu med dig, men kan se det både fra din side og hendes. Hun har sikkert andre kunder som hun også har betalt "dates" med, måske for et fast beløb. Inden hun tog skridtet med dig burde hun nok have gjort det prismæssigt klart. Af din beskrivelse med hvor nært jeres forhold er, at i regelmæssig snakker og at du sender hende penge, kan jeg godt forstå misforståelsen i det hele. 

Hvis du tænker at du er blevet snydt i kroner og øre, tror jeg det havde kostet mere, hvis du spurgte enhver GP her i forummet hvor meget det ville koste hvis hun skulle tilbringe en weekend med dig.

Op på hesten igen, der masser af piger derude 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis en pige vil være facebook venner, så tag et kig i hendes venneliste og se om der er andre "kunde-lignende" venner. Ud fra det kan man få en ide om hvordan man bliver betragtet ;) 

Jeg syntes du skulle spørge om du også skulle betale for at have besøgt hendes familie, for hvilken pige ville præsentere sin familie for en kunde - mod betaling? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den er skide svær.. Fordi du starter med at kontakte hende vel på nogenlunde samme måde som du har gjort ved foregående episoder af "købt fornøjelse".. Dermed kan hun vel ikke regne med andet end at det er det samme der skal foregå.. Da du så skriver at du er der hele weekenden og hvordan planen ser ud kan det misforstås som om du spørger hende om hun evt er ledig hele weekenden.. Du kender hendes priser og derfor har hun nok ikke fundet det nødvendigt at briste illusionen på en så håndgribelig både som det havde været hvis hun havde skrevet en pris lige ud uden du havde spurgt om den.. 

Jeg havde aldrig selv brudt mig om at skulle skrive en pris uden at være blevet spurgt.. Især ikke hvis det var en gæst som jeg kendte rigtig godt.. Havde det været en ny gæst så havde det været noget andet.. 

Jeg er selv typen der måske er mere villig til at fortælle om mig selv end andre.. Måske også mere end hvad godt er.. Men jeg er bare en meget åben person.. Og jeg føler hverken skam eller lignende over mit arbejde og alle mine nærmeste ved hvad jeg laver så jeg er egentlig ligeglad.. 

Hvor skruen lidt hopper af for mig er nok da hun så beder om penge for den tid i har tilbragt at du så ikke betaler hende.. Hmm.. Måske har hun sovet men i har jo også knaldet en del.. Og i kom sent i seng.. Så kunne jeg sku også godt sove til klokken 13.. Hahaha.. Jeg tænker også at hun vel ikke skal pine sig selv og holde sig vågen længere end hvad hun føler hun er i stand til.. Især ikke når du så heller ikke har tænkt dig at betale hende.. Og det er vel også hyggeligt at få sig en lur sammen eller evt ligge og se en film sammen i sengen.. 

Og hvorfor forventer du sex fordi hun vil have massage.? Du kunne også have sagt nej til at købe tingene til hende.. Mine unger har også det søde smil og de flotteste øjne men derfor siger jeg da stadig nej til dem når det er.. 

Jeg kan heller ikke forstår at du føler dig røvrendt fordi hun har valgt at give dig en meget personlig oplevelse når i har været sammen.? Og indvie dig i hendes liv.. Det sku da en kæmpe stor ting som du burde føle dig beæret over.. 

  • Synes godt om 7

Del dette indlæg


Link til indlæg

I gik begge to ind til det med forskellige forventninger ude at afstemme forventinigerne, så i føler jeg begge snyt.
I tog begge noget for givet og så går det sådan.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Altså jeg formoder det er i Tyskland vi snakker.....

400 euro gaver.

flere hundrede euro i taxa

bytur med drink osv

mange betalte restaurant besøg

hotelovernatning.

I en Tysk kontekst har hun jo ikke været helt billig for 2 dage. Det kan lade sig gøre på FKK klubberne at købe en pige ned til 300-400 euro per dag såfremt hun ikke er en toppige. Det var du sluppet billigere fra og fået mere sex. Prøv at regne prisen ud på selve sexen... har den været synderlig billig hvis du også medregner de sendte penge etc.

Du kunne have spurgt efter en pris men hun kunne jo også have sagt en pris. Den står  1-1 i min optik. 

Jeg havde ikke haft dårlig samvittighed :) faktisk tror jeg det er bedst det sluttede for Jer. Hun var tydeligvis begyndt at se dig som en god cashcow af en slags som skulle forsøde hendes liv. Både med og uden sex. Der findes mange "tricks" hvor Pigerne har en flok fyre som mere "nære" bekendtskaber hvor hun får dem til at sende penge, give fødselsdagsgaver osv osv osv 

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Giver lige mit besyv med. GP i Tyskland tjener sjældent den slags penge, som der her refereres til. Men derfor er hun stadig en GP, som på en og anden måde skal aflønnes for sin tid. Hun har måske også en "husleje", som kan være ret høj. 

Det er normalt, at især udenlandske pige gerne vil have gaver - også selv om de ikke er GP. For dem er det et tegn på, om hun er mere end bare et overfladisk bekendtskab. Efter hvad du fortæller, så gætter jeg på en latina. Spontan, sove længe, leve livet, gaver, fest og hed sex. Tager jeg fejl?

Alderforskel? Efter dit libido at dømme, så er det vel ikke noget problem? Mange udenlandske piger vil gerne have ældre mænd, det kan dog variere fra land til land. 

Jeg tror dog, at du er blevet lidt skuffet, fordi du forveksler business med pleasure. Og hed sex med en dejlig smuk kvinde kan give enhver mand hjertekvaler. 

Et råd herfra, om du da ønsker det - der er mange smukke dejlige kvinder ude i verden, som helt sikkert gerne vil have dig. Måske skulle du unde dig en ferie et eksotisk sted, hvem ved, der kunne meget vel dukke et bekendtskab op, som du ikke kommer til at fortryde.

 

 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tag aldrig fejl: En GP vil altid forvente betaling, uanset hvor fortrolige i måske er.

Taxameteret tæller altid.  Det er hendes levevej. Og ikke et ondt ord om det.

Del dette indlæg


Link til indlæg
sexlife skrev, den 3/8/2017 at 01:11:

GP i Tyskland tjener sjældent den slags penge, som der her refereres til.

Det kommer an på i hvilket kundesegment hun arbejder - escortpiger er ofte dyrere i Tyskland end i Danmark.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×