Hop til indhold
Ralphwiggumdk

Love toxic Enger & total club (flatrate)

Recommended Posts

Har her for nyligt været på mini ferie i Hannover området i forbindelse med andre gøremål.

Det var engligt meningen at jeg ville holde mig til Hannover området da jeg har hotel der, men blev fristet af pigerne på hjemmesiden hos love toxic (ca 120 km fra hannover). Normalt er størstedelen af pigerne på flatrate fra Bulgarien og Rumænien, men her en god blanding. Lad mig sige det på den måde at jeg ikke fortrød mit valg. Mere om det senere.

Var dag 1 forbi for mig en tidligere besøgt klub nemlig total club Hannover. http://www.totalclub-hannover.com

Her er alt som det plejer at være. Som der står her inde i andre anmeldelser er der nogle pæne piger imellem, men bestemt også nogle mindre pæne. Der var 9 piger til stede denne dag. Jeg havde købt 4 timers kort til 80 euro. Var sammen med 5 piger og fik fin service alle gange. Gider ikke at fremhæve nogle specielt da oplevelsen var jævnt same same.  Taget prisen i betragtning går man ikke galt med flatrate. Man skal kunne lide at ryge og nusse med damerne i fællesarealet for at få tiden til at gå. Fordelen er private rum.

Nu til love toxic.http://lovetoxic.de/index.php/lt-Home.html

Klubben ligger imellem Hannover og Dortmund. Lidt ude på landet. Prise 100 euro med turpas på 7 ture. Hyggerum er delt op ved 3 værelser, med 2 senge i hver (delt op med væg ved sengen) plus en stor seng til offentlige skue. Blev brugt af nogle gange i løbet af dagen af de øvrige gæster. 

Pigerne fortrækker at snakke Tysk. Mit Tyske er en blanding imellem nogle ord på Tysk og dem jeg ikke kan på Engelsk. Folk plejer at kunne forstå det :D

Der var 11 piger på arbejde denne dag. Var sammen med 7 piger omg...!!! Alle pigerne er særdeles pæne. Kun 2 måske 3 vil jeg definere som ikke attraktive. 

vil fremhæve http://lovetoxic.de/sedcard-merlyne-25997.html måske ikke den mest atraktive men hende der gav den bedste sex. Hun har arbejdet i Norge førhen. 

På en delt andenplads kommer http://lovetoxic.de/sedcard-silvia-38000.html og http://lovetoxic.de/sedcard-joyce-35584.html suplim indlevelse taget i betragtning af hvor mange gæster de har iløbet af en dag. I øvriget begge to atraktive piger.

I ialt en fed oplevelse. Vender forhåbenligt snart tilbage igen !

Faktisk vil jeg ikke sige at jeg havde en dårlig oplevlelse med nogen af pigerne.

 

Er enligt glad for at flatrate konceptet ikke findes i Danmark, for det ville jeg slet ikke kunne styre ;)

  • Synes godt om 5

Del dette indlæg


Link til indlæg

What så 80 euro kan du dyrke sex så mange gange man kan i 4 timer og turpas 100 euro kan man ordne 7 piger.... !!! ???? xD

Del dette indlæg


Link til indlæg

De forskellige flatrate klubber har forskellige regler. Mener det var muligt 6 gange hos TC Hannover for 80 euro. Og som sagt 7 gange for 100 euro hos LT. 

Det er ikke altid pris og kvalitet hænger sammen :)

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
hankypanky888 skrev, for 7 timer siden:

What så 80 euro kan du dyrke sex så mange gange man kan i 4 timer og turpas 100 euro kan man ordne 7 piger.... !!! ???? xD

Som før nævnt så er reglerne forskellig fra klub til klub. Men efter d. 1/7 2017 så er der en max antal gange du kan gå på rum med pigerne. ( tidliger har det været no limet i nogle klubber). Men forvent ikke at en tur med en pige vare meget mere end 12-15 min. Og nogle gange kan sexen godt være noget kedelig/trist. Som om pigen har en fast rutine hun køre igennem. Og så er det bare ærgerligt hvis man hellere ville tingene i en anden rækkefølge.

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×