Hop til indhold

Recommended Posts

Katia - Ægte billeder:

https://escortguide.dk/P/claudia.-gentofte-31711.html

Sjovt der lige er oprettet en anden positiv tråd om en anden Katia for 10 minutter siden, men godt de begge er gode :-)

 

Jeg har i dag besøgt Katia i Gentofte og hun er noget af det sødeste og skønneste.

 

Jeg synes stedet er ok diskret, når du kommer ind på grunden skal du ind af den hvide dør til haven så hår du gennem en lille have og ind af en port med et hjerte hængende, rundt om hjørnet og op ad en trappe, når man ved det er det ok let :-)

 

Hun tog imod med smil og jeg følte mig velkommen - aftalte en time til 1200, hendes annonce siger godt nok 1300 men jeg brokkede mig ikke... Et hurtigt bad til mig og så ind på sengen, lidt tantekys og kram samt legen med de perfekte bryster billederne viser, der blev ikke lagt op til massage men mere en glidende bevægelse som startede i et blow (med gummi hvilket passer mig fint) hvor hun bad mig lege med hendes fisse, til at hun fik kravlet op på mig og uden ord nærmest tiggede mig om at slikke hende i en 69'er, jeg slikker nærmest aldrig i angst for hvad det nu kan bringe med hjem, men kunne ikke holde mig tilbage her. Efter et stykke tid gik vi videre til sex og det gik også fremragende i forskellige stillinger hvilket hun tydeligvis nød ligesom jeg selv gjorde, efter 15-20 min var første skud gået af, jeg havde stadig liv lille manden så på med et nyt og om i en doggy, det tændte mig nu men jeg har brug for pause efter første skud så måtte give op, det blev taget med smil og hun spurgte så om jeg ikke ville have massage, det synes jeg var en go ide! Om på maven med mig og så hentede hun en nivea body milk eller hva den hed, måske man skal frabede den hvis man ikke vil have den milde duft med derfra. Jeg kan ikke sige meget om massagen for det blev til mere snak og hygge og massagen var 2. Prioritet, jeg spurgte til hvornår hun tog hjem og hun sagde snart da der ikke kom så mange, hun gættede på folk holdt ferie, jeg har svært ved at forstå hun ikke er mere besøgt. Men der kom så småt liv i de nedre regioner hun smilte og spurgte med det samme om ikke jeg ville ha sex igen, jeg sagde vi godt kunne prøve og hun tog fat, jeg blev hurtig godt hård, på med gummi og ridetur til hende og som hun nød det var det ikke svært at holde mig hård, det endte med en orgasme mere til mig og måske også en eller flere til hende.

 

Timen var næsten gået, jeg hoppede i bad igen og efterfølgende farvel med smil, kys og kram.

 

Jeg kan helt sikkert Anbefale denne Columbianske skønhed.

 

Forstod det som om hun ville tage hjem efter weekenden grundet sløve tider i kbh.

 

Jeg valgte uden anal, da det kostede 500.

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mekkeren

Lyder på indgangsbeskrivelsen præcis som samme sted hvor en claudia fra cuba var før :) hun forduftede i sidste uge......anyway ,det lyder som værd at skynde sig at besøge hende

Redigeret af Mekkeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun hedder også Claudia i linket ser jeg :-)

 

Nå ja jeg glemte også til min post, at i anden omgang så sprang hun på et tidspunkt ud af sengen, tog et par stiletter på og bad mig kneppe hende stående, det var også frækt! :-)

 

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mekkeren
Hulbror skrev, for 2 minutter siden:

Hun hedder også Claudia i linket ser jeg :-)

 

Nå ja jeg glemte også til min post, at i anden omgang så sprang hun på et tidspunkt ud af sengen, tog et par stiletter på og bad mig kneppe hende stående, det var også frækt! :-)

 

Haha ja det så jeg nu også,sjovt det kører med hendes navn. 

Lyder som om hun kan lide lidt leg....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mekkeren

Så fik jeg også besøgt hende en time og kan så støtte op om anbefalingen:) tror der kom lidt mere gang i kunder og var da også næsten ved at støde sammen med en i haven på vej ud:D Hun vil dog alligevel forlade os i ugens løb og kommer så tilbage i august  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×