Hop til indhold

Recommended Posts

Guest Sweex

Har i dag haft en time med denne søde pige. Billederne er ægte og det er hun også(dog ikke brysterne). Hun er vild med kys og kunne godt lide at blive slikket. Hun var den rette mængde fræk og sød, til at det blev en god time. Lille forspil med en fræk kravlen rundt på mig og lege med olie og sig selv. En godt øko blow med tilpas mængde spyt og hånd, dæsværre ikke så dybt. Div stillinger og en super massage efterfølgende. Højden på de 180 cm passer og hun er fast i kødet og meget blød. Stedet er en flot lejlighed med gratis parkering og super beliggenhed, hvis man har en bil.

Kommer helt sikkert igen og giver hende 9/10 på alle parametre.

https://www.escortguide.dk/P/katia-real-photo100-1h-only-1000-all-day--35205.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din anmeldelse Sweex.

Jeg tog også en time med skønheden, som kører med et tilbud om 1 time full cocktail for 1000,-

Det var absolut prisen værd! Hun er en virkelig flot pige, med store perfekte bryster, der føles ægte, men næsten er for gode til at være det :D og et smukt ansigt, flot slank krop, og en dejlig røv mm.

Desværre var hun ret følsom, og hun afbrød sex'en flere gange, fordi det blev for meget for hende, men hun prøvede alt hvad hun kunne at gøre det godt for mig, og kompenserede med SF i pauserne, og kemien fejlede ikke noget, så vi hyggede os og stemningen var i top. Alt i alt en god oplevelse med en virkelig smuk og sød pige.

Hun er i øvrigt meget fair med tiden, og stopuret starter ikke før man har været i bad, og der var også ekstra tid til et bad sammen med hende bagefter.

Jeg kunne sagtens finde på at komme igen, men vil nok vælge at komme tidligt på dagen, eller lige når hun kommer retur efter sin sommerferie.

Redigeret af Lynkineseren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er lidt usikker, men mener at hun skulle hjem i to uger (?)

Jeg fik et par tungekys. Jeg vil måske ikke kalde det en helt GFE, men det nærmede sig. Ligesom Sweex fik jeg body2body massage, hvor hus først smurte sine bryster ind i olie, og derefter masserede mig med dem, og hun har nogle virkeligt dejlige bryster. Og de andre ting hun gjorde var også ret intime. Men masser af tungekys er for mig en vigtig del af en GFE.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...