Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg havde læst anmeldelserne af Lara herinde, og da de fleste var rigtig positive valgte jeg at arrangere er møde med hende. Og jeg skal da love for at jeg ikke blev skuffet..

Jeg fik ret hurtigt og nemt, lavet en aftale med Lara. Super præcis på SMS. Ingen problemer der. Da der står på hendes annonce at hun giver stripshow spurgte jeg ind til det. Lara indvilgede i at lave noget strip for mig, men ville ikke garantere for at hun var god til det. Jeg fik en SMS med adressen, og hvad prisen for det jeg ønskede var, 30 minutter - 800 kroner, og kørte dertil. Lejligheden ligger lige ud til en masse parkeringspladser, ingen problemer her. Jeg kom hurtigt ind, så det var også font.

Da jeg kommer ind i lejligheden bliver jeg mødt af den smukke Lara. Hun er virkelig lige så flot som på billederne, måske faktisk flottere i virkeligheden. Jeg bliver taget imod, og vi snakker lidt. Lara er lidt nervøs omkring strippen, men hun er helt frisk på det. Jeg får et bad, og ligger mig op sengen. Lara begynder på strippen, og selvom hun er lidt forlegen ved det er det helt perfekt, vi griner lidt af situationen, og det giver en virkelig god stemning. Hun hopper op på sengen og afslutter med lapdance uden trusser på, og det er mega frækt! Herefter går vi igang med blow, 69, hun rider mig og til sidst tager jeg hende i doggy. Hun foreslår selv at jeg kommer ud over hendes bryster, hvilket jeg selvfølgelig indvilger i:) sexen er der ikke en finger at sætte på, blow er rigtig godt. Hun er stram og dejlig. Og så er hun bare en fornøjelse at kigge på. Lille stram krop, med et par perfekte bryster, og så smiler hun hele tiden. Intet gær en pige smukkere end et flot og frækt smil. Og det er virkelig kendetegnet for Lara; hun er sød, glad og smilende. Og det smitter. Jeg gik helt klart derfra med et stort smil på læben.

Hun regner med at være her i lang tid, så det er nok ikke sidste gang jeg er forbi! 

 

10 af 10 herfra! 

Link: http://www.escort-side.dk/in-AARHUS-Lara-NEW?ad-id=6255

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...