Hop til indhold
Guest Eron

Alessia – Hamrende sød og total GFE

Recommended Posts

Guest Eron

Ikke særlig hyppigt men velanmeldt, syntes jeg hun fortjener noget mere opmærksomhed.

Tog en halv time, halv sent denne aften, til et fund af en pris, 600 kr. – det bliver ikke billigere med den service. Hun var med det samme super sød og gav sådan nogle dejlige tungekys samtidig med læber der møder læber, ikke bare tunge ud, rode rundt, men med føling og kontakt – lige min stil. Hun snakker rigtig godt engelsk og har et rigtig højt service niveau, og en pige man kan komme til at snakke med, være i øjenhøjde med. Super godt øko-blow, hvor der blev varieret og uden hænder. Jeg måtte godt holde blidt og mund kneppe forsigtigt.

Så fik jeg en dejlig ridetur med massere af kys, virkelig ikke sparet på noget her. Legede med mig selv til sidst, og kom op og surfe på orgasme bølgen, holdte den, fortalte hende det og hun spurgte om jeg ville komme i hendes mund, Ahhhhh. Ikke noget synk, men det er ok for mig.

Efter et par hårde silikone bryster ved de sidste par indkøb, var det helt befriende med nogle bløde fyldige naturlige bryster. Hun er her vist en uge endnu, men man kan så følge i slipstrømmen og nyde hende i Kolding området i 2 uger. Der bliver run på Storebæltsbroen og Kolding.

Hun er ikke pornopige men måske min PT nye ynglings GFE pige.

Alessia

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eron skrev, 1 time siden:

Alessia

 

Genialt, at hun holder en avis op, hvor man kan se overskriften: "Lise-Lotte Lohmann..." Hvis ikke det kan kurere en erektion, så har man taget for mange blå piller.:P

 

Morten

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...