Hop til indhold

Recommended Posts

Opstemt af de ganske fine anmeldelser og nydelige billeder af denne kvinde https://www.massageguide.dk/P/last-days-vivien-first-time-in-kbh-200-real-pics--33908.html var jeg klar til et besøg. Fik aftalt tid nemt og hurtigt via SMS, bekræftede aftalen en halv time før og drog så ellers afsted til Østerbro. Fremme på adressen hiver jeg telefonen frem for at ringe som aftalt, og ser, at der 7 minutter tidligere er kommet en SMS fra Vivien, hvor hun med beklagelse aflyser/udskyder vores aftale (uden yderligere begrundelse). Hun kunne være klar igen en time senere og ellers anbefale veninden der var sammen med hende på adressen.

Øv siger jeg bare. Jeg havde ikke mulighed for at vente en time og havde ikke lyst til  substitutten (markante tatoveringer på profilbillederne), så jeg gik til Plan B (polske Nina https://www.massageguide.dk/P/last-2-days-nina-polish-girl-in-oesterbro-last-days--34727.html), der dog ikke tilbød økofransk og endte derfor med Plan C, der var et lidt ligegyldigt besøg hos Nicole  https://www.massageguide.dk/P/new-petite-nicole-real-pics-i-wait-for-you--33904.html

Jeg er klar over, at der er rigtig mange mænd der ikke overholder deres aftaler hos pigerne, og at de derfor nok er tilbøjelige til at snuppe den første og bedste der melder sig på banen. Men det er sgu træls for os mere seriøse, der enten overholder aftaler eller melder afbud. Nu ved jeg jo ikke om det var den mulighed Vivien havde grebet til, men jeg føler mig altså lidt ærgerlig over, at bruge en halv time ind til byen (og tilbage igen) med uforurettet sag. Da hun meldte afbud 7 minutter før var det ligesom for sent, men måske skal jeg være tilfreds med, at hun overhovedet besværede sig med at sende et afbud?

Beklager den manglende anmeldelse - indtil videre må jeg ud fra de andre anmeldelser tro, at det ville have været en oplevelse at besøge hende.

 

/Natskygge 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...