Hop til indhold
Guest ViborgMand

Eros Center Hamburg - Paradise point of sex

Recommended Posts

Guest ViborgMand

Skal til byen over alle byer senere på året og tænker på en oplevelse.

Har egentlig ikke vildt meget tid i byen, men kommer da sikkert ned omkring Reeperbahn og så kunne det jo være hyggeligt .... :-)

Hvordan fungerer Eros Centret, hvad er priserne og er det OK piger??

Forestiller mig at det er et højhus med en gang med masser af værelser på hver etage og ved hvert værelse står der så en pige. Er det rigtigt???

Hvad er prisen ca på stedet? Koster det noget at komme ind?? Der står vel en form for vagt i døren, er det bare at gå hen og forbi eller??

Hvordan er pigerne på stedet?? Er det en turistfælde a la Herbertstrasse??

 

Ja mange spørgsmål, men .... :-)

 

Har så lige opdaget at stedet vist har skiftet navn :-/

Redigeret af ViborgMand

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest ViborgMand
Grenå skrev, for 14 timer siden:

Tjek deres hjemmeside

Der er 6 billeder og faktisk ikke andet?!?!

Del dette indlæg


Link til indlæg
ViborgMand skrev, for 18 timer siden:

Hvordan er pigerne på stedet?? Er det en turistfælde a la Herbertstrasse??

Det er ikke så ekstremt og pigerne er ikke så pornoaftige som i Herbertstrasse - men generelt er jeg ikke så begejstret for disse Laufhausern, da jeg synes man sjældent får det de lover uden at betale ekstra og hurtigt har du betalt € 100 - 200,- for noget, du kunne have fået både bedre og billigere ved at besøge en privat pige - og uden at få seancen spoleret af opfordringer til at "pay more money". Men det er da meget sjovt at gå rundt i de 3 - 4 Laufhäusern, der findes omkring Reeperbahn.

Det eneste sted på Reeperbahn hvor jeg tror du kan få nogenlunde reel service er hos:

http://geiz-club.com/

Her sidder pigerne på rad og du kan få en præsentation og evt. en lille snak med den udkårne, inden I går ovenpå - de spiller desværre rimelig højt musik i clubben og du må ikke sætte dig i sofaen - så det med snak bliver lidt begrænset, men du kan tage en drink (€ 6,-) og lade pigerne om at tage øjenkontakt, inden du bestemmer dig.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest ViborgMand

Sagen er den at vi kun er der en lørdag og det er sammen med en kammerat. Så hvis vi skal nå at have lidt ud af byen også, skal det være lidt tju bang med en rigtig lækker tøs....... måske også lisså meget for at have prøvet det ...... netop i Hamburg :-)

Så det der med at gå hen til et vindue eller værelse og se pigen og tænke WOW! Derefter bruge 10-15 minutter for at få taget trykket og tænke, fuck jeg havde sex med en lækker pige er nok det jeg søger :-) Så mere en lækker pige at få taget trykket på end en egentlig god sexoplevelse :-)

 

Men tak for svaret ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
ViborgMand skrev, for 2 timer siden:

Så det der med at gå hen til et vindue eller værelse og se pigen og tænke WOW! Derefter bruge 10-15 minutter for at få taget trykket og tænke, fuck jeg havde sex med en lækker pige er nok det jeg søger :-) Så mere en lækker pige at få taget trykket på end en egentlig god sexoplevelse :-)

OK, hvis I ikke vil i Geiz Club - og som jeg forstår det: er ret uerfarne sexkøbere - så undgå gadepigerne og tag en tur op og ned ad Herbertstrasse - kik jer et par lækre og seje piger ud og få dem til at forklare reglerne - som regel kan man få en spiller for kun € 50,- som minimum, og som de kun bruger som lokkemad til at lokke torsk på krogen - lad jer endelig ikke lokke til mere, da de som regel forventer at presse kunderne til min. € 200,-, så det er med at være standhaftige - og gemme skejserne til I kan få rigtig god gedigen sex for de samme penge.

Vil I ofre mere og gerne vil opleve rigtig frække og flotte søde piger uden al den bullshit og bondefangeri, som I udsættes for im Kiez - så tag på enten FKK Atmos, Harmony eller Babylon - her skal pigerne være mere eller mindre nøgne og I får det hele serveret, når de spankulerer rundt, incl. mad og drikke, når I først har betalt entre på ca. € 60,- som I ellers hurtigt vil blive lettet for im Kiez, uden reelt af få andet end en dårlig oplevelse for pengene.

Pr ½ time tager pigerne i Saunaclubberne € 50/60,- - og I får som regel en hel halv time uden at pigerne forsøger at beskære tiden ved at få jer til at komme for tidligt - evt. vil de gerne forsøge at lokke jer til ekstra - men begræns det til 1 ekstra ydelse pr. pige/seance - og tag så hellere tid til en extra seance - og I vil opnå at have været sammen med 2 virkelig lækre piger for kun € 200,-, hvor I im Kiez næppe ville få noget af værdi, udover dyrekøbte erfaringer, for de samme penge ;-)
 

Hvis I kun er i byen en lørdag, så besøg en saunaclub (om ikke andet, så for at have prøvet det ;-) ), når de åbner og hyg jer der til kl. 8 - 10 tiden og aftenen, hvor I så kan tage videre ind til Kiez, hvor der alligevel ikke er gang i den før - så har I ligesom fået taget trykket og vil forhåbentlig ikke lade jer friste af de "billige" tilbud om sex med pigerne deromkring.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 19 timer siden:

her skal pigerne være mere eller mindre nøgne og I får det hele serveret, når de spankulerer rundt,

Nogen kan også synes det er for meget med 10 - 20 eller flere hel- og halvnøgne piger, der sådan viser ynderne frem og gerne vil have man tager sig tid til at nyde synet - men har man først prøvet FKK - så lader man sig aldrig mere nøjes med en håndtrold for € 50,- af en pige, der snakker i et væk - og som kun mod merbetaling tager lidt mere af tøjet af ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for informationen Jernsvinet, efter din info må jeg vist heller tage til Hamborg i morgen. 

Jeg har lige booket mig ind på et hotel 200 meter fra Geiz Club. Det er mit første gang jeg skal prøve at være i sådan en pige bar.

Jeg skal kun være 1 aften/nat derover, men det burde være nok at besøge i det mindste 1 FKK. 

Hvis du har nogle flere gode ideer til mig, så skriv endeligt!

Oh ja, hvad vil du anbefale ellers Atmos, Harmony eller Babylon. Jeg regne med at få noget godt aftensmad et sted der, og så bare hygge og afslapning.

Purplerain.

Redigeret af purplerain
lige et spørgsmål mere i indlægget

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kender desværre ikke Babylon. Atmos er udmærket, men stemningen på Harmony er mere rolig, rummene er i modsætning til de fleste andre steder fuldt oplyste, så man virkelig kan se og nyde pigerne give den gas.

Vil anbefale dig at besøge Harmony ved åbningstid og være der til ud på aftenen, hvor du så kan tage ind til dit hotel og tage en aftentur im Kiez - besøge Geiz Club, div. Laufhäusern, Herbertstrasse, undgå at lade dig besnakke af gadepigerne, få ørerne blæst ud på Grosse Freiheit og få en kop kaffe og un crossant ved en fortovsbagerbutik - der findes en udmærket lige foran A/O Hotellet - hvor du kan sidde og nyde de mange mennesker, der går frem og tilbage, mens du tænker på de dejlige piger du har fået lov at nyde i løbet af eftermiddagen.

Husk at gadepigerne kan være fristende og indsmigrende - men det de leverer er vand i forhold til pigerne på FKK ;-)

Geiz-club er det nærmeste du kommer reel service omkring Reeperbahn/Kiez, men man kan ikke få lov at sidde og snakke/flirte med pigerne først, øllene koster € 5,- (hvor de ellers ligesom maden er gratis på Harmony) - og der er ingen servering - kun alt for høj musik.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, men det er jo lige det jeg vil gøre :) Jeg vil så først køre ud til Harmony og om aften tage til mit hotel og derfra tage til Herbertstrasse og Geiz Club. Tak endnu engang. Du er jo den rette at spørge :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...