Hop til indhold
Extinguisher

Kærestebreve til GP'en

Recommended Posts

Her på det sidste er antallet af anmeldelser på engelsk (eller noget der ligner engelsk) steget. Det er selvfølgelig fint, at vi kan tiltrække et internationalt publikum - men en del af beretningerne fra danske/svenske skribenter har snarere karakter af henvendelser skrevet direkte til GP'en og bærer præg af google translate ...  Om det er en del af en udveksling af tjenesteydelser eller "Hvid-Ridder-Syndromet" eller bare almindelig forelskelse skal vi ikke kunne sige - MEN - uhensigtsmæssigt det er det.

Både fordi det ofte indeholder så mange sproglige fejl og undersættelser at det er tæt på ulæseligt/uforståeligt,  men også og især fordi det ikke er formål med forum. Er du forelsket - så skriv til din udkårne direkte.

Så - medmindre der uopsættelige årsager (f.eks. at du ikke kan dansk) så - Don't go there... det er ganske ganske enkelt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...