Natskygge

Kingi - meget sød og naturlig pige

1 indlæg i denne tråd

https://www.massageguide.dk/P/kingi-in-frederiksberg-30369.html Ved egentlig ikke, hvorfor Kingi's profil ikke havde gjort større indtryk på mig i går da jeg antændt af noget der lignede sommer browsede igennem Escortguidens udvalg. Men hun var først det 6. valg, da jeg forgæves havde forsøgt at kontakte 5 andre profiler uden svar. Og absolut et godt valg. Hun svarede hurtigt tilbage og vi fik en aftale i stand bare 45 minutter senere. Hun holder til i en lejlighed tæt på Flintholm sammen med en veninde, som jeg dog ikke hilste på.

 

Jeg kan se, at Kingi er blevet anmeldt tidligere, men starter alligevel en ny tråd. Nogen gange er det lidt op af bakke at åben en tråd med 25+ indlæg og finde frem til det sidste og mest aktuelle. Lejligheden nem at finde og ok diskret, men ikke specielt hyggeligt indrettet. Et skab og en seng, uden noget på væggen eller andet der kunne indikere, at der rent faktisk også bor nogen i lejlighden. Tænker, at den kun bruges til dette formål.

Blev modtaget i døren af en smilende og glad Kingi, der med sit dejlige væsen straks tog mig med storm. Ydelsen blev aftalt og jeg fik et bad i et nydeligt og stort badeværelse. Tilbage i værelset startede vi stående med kys og kram og jeg fik pillet den lille sag af hendes krop så hun var lige så nøgen som mig. Kingi har en skøn krop, helt naturlig (dog glat på missen) og nogen dejlig store ægte bryster. Og læg dertil et smukt, smilende og glad ansigt ovenpå og I har en vidunderlig pige. Let buttet vil nogen måske kalde hende, men i min optik ikke noget generende eller distraherende.

Vi fortsatte med at kysse og kramme på sengen indtil hun kravlede ned mellem mine ben for at starte på det økologiske fransk og på en sådan måde at jeg kunne røre både bryster og mis samtidigt. Skønt, og hendes franske var blødt og blidt lige som jeg kan lide det. Fik hende vendt til en 69'er og sørme om hun ikke også smagte fortrinligt ren og lækker. Så blev det tid til at komme ind i  hende og det eneste negative jeg egentlig kan finde på i denne sammenhæng var det røde kondom. Dem har jeg nu aldrig set fidusen i? Men det danske blev dyrket i flere stillinger med fin indlevelse fra Kingi's side og små diskrete lyde, og jeg sluttede i en skøn doggy. Efterfølgende var der tid til lidt rygmassage og hyggesnak. Absolut en skøn oplevelse med en dejlig pige.

Hun rejser hjem på mandag (10/7) og kommer igen i august. Er helt klar til et genbesøg.

/Natskygge
 

KnaldeBriks, Sweex, Pool og 7 andre synes godt om dette

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!


Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.


Log ind nu