Hop til indhold
Buzz Light

Faby i Aarhus C - En OK, lidt kedelig oplevelse (6/10)

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/profile/Faby


Jeg besøgte Faby i dag og kan hermed bekræfte at hendes billeder i ovenstående annonce er gode nok. Faldt dog også over en ældre annonce med uredigerede amatørbilleder som jeg syntes bedre viser hvad man møder: http://www.escort-side.dk/Nye-hotte-Brasilianske-Faby?ad-id=6604

Efter at have læst følgende gode og mindre gode anmeldelser besluttede jeg mig for at give det en chance

Skrev til hende og fik hurtigt aftalt 1 time til 1400 bananer. Mødte op på adressen hvorefter jeg fik besked om at gå til den ”rigtige” adresse nær ved. Nervøs og akavet start med bad og ind i det alt for mørke bollerum. - Faby har en fantastisk krop. En god røv, fin talje og pæne store silikonebryster og som beskrevet i ovenstående anmeldelser er hun ikke nærig med den - Det er bare en skam at der skal være så mørkt.


Der var ingen kys til mig men jeg lagde heller ikke selv op til det. Vi nåede to omgange med lidt massage i pausen. Der var superfransk til start men fransk med gummi til slut. Sexen var OK, lidt kedelig måske, men jeg er selv kommet i dårlig form og der skal jo to til at knalde. Hun er sød og venlig men hun taler ikke meget engelsk og jeg taler intet portugisisk så det var svært at kommunikere og jeg syntes hun var svær at tyde i mørket. Så vidt jeg kunne forstå er hun i Aarhus 10 dage endnu og kommer så tilbage igen til september. Tænker dog ikke jeg vil gentage mit besøg - Så skal jeg i hvert fald have en lampe med ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...