Hop til indhold

Recommended Posts

Hejsa... ved ikke om det er det rigtige sted jeg poster...

Jeg er en fyr, som går og tænker lidt på om der findes steder i Kbh området hvor man kan få en god omgang massage leveret af en mand, hvor der samtidig er mulighed for, at det kan have seksuel karakter? Jeg kan godt lide når tingene ligger lidt i det uvisse, lidt diskret...altså med det mener jeg, at det ville være frækt, at komme til en massør og få god massage og at det samtidig udvikler sig til lidt mere;-) Det skal lige siges, at jeg aldrig har haft seksuelle oplevelser sammen med en mand, men har denne fantasi, hvor man kommer til en massør fx. med et reelt problem- en sportsskade fx. og under massagen, som ellers er god og professionel, vil massøren fx. bede en om at tage alt tøjet af så han bedre kan komme til... eller  "tilfældigvis" komme til at strejfe intime steder...i forstår nok hvad jeg mener.

 

Mit spørgsmål er, findes der sådanne steder?? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jatak1000

Der findes en fyr i Vanløse, han giver god massage samt det du søger. Har selv besøgt ham et par gange. Hvis kemien er der sutter han dig også slikker dig i røven og tager dig med kondom. Man kan også sutte ham til han kommer, medens han giver massage, det er sgu frækt, han har en stor lækker pik. Man aftaler lidt på forhånd og resten sker bare. 

Lidt mærkeligt massagerum med dukker i nogle skabe, men rar mand, ren og velduftende. Han var min første gang med en mand, vildt frækt tror jeg nåede at komme 4-5 gange i løbet af den time. Fed oplevelse, så afsted med dig. 

http://www.escort5.dk/profil-621-Erotisk+tantra-inspireret+Massage+mand-mand.html

 

En anden mulighed, dog uden sex kun håndjob er her

http://magichandsmassage.dk/

Han giver super god massage og hånd og dildo i røven til man kommer, men INTET andet. 

God fornøjelse :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for input;) lyder godt. Hvordan forløber det hos ham magichands? Skal der aftales noget på forhånd omkring ydelser, eller er det ligesom hos thaidamen, at det bare kommer mere eller mindre af sig selv?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej du skal aftale at du ønsker evt prostata massage m.m. Det koster lidt ekstra ud over de priser du finder på hjemmesiden. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Pool

Jeg jan bekræfte ham i Vanløse jeg var forbi for år tilbage og husker det som en rigtig god oplevelse, dog som mr ryder siger et mærkeligt rodet værelse det foregår i. Men han har en god pik og kan bruge den, og massagen er i top. Jeg kan huske at han masserede nøgen og hans pik stille og rørte mig mere og mere til jeg til sidst havde taget mig mod til at tage den i hånden og lege med den imens han masserede, og det hele endte med at han kneppede mig hårdt. 

Vild oplevelse. Det kunne være jeg skulle gøre det igen 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×