Hop til indhold
Tenderness

Teresa - lille nips - elsker god sex

Recommended Posts

Jeg har en del gange haft besøg fra samme bureau, og jeg har aldrig været skuffet :-) Jeg tror, jeg har været sammen med 4-5 piger der fra, senest Cecilia, som også er en dejlig oplevelse :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde en super god oplevelse med Teresa. En time blev til halvanden.

Alder og udseende passer meget fint med tekst og billeder.

Teresa er meget petite, smukt ansigt, slank og smidig krop.

Vi fik sexet igennem og vi kom begge flere gange......

 Hun er meget sød og dejlig - pas godt på hende.

\ Poul-Peter

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Først tak til Poul-Peter, som motiverede mig til en aftale med Teresa.

Udseende - Teresa er virkelig en lille nips med store dådyrøjne. Hun har en udpræget ung-pige krop, som jeg normalt ikke er til, men hun tilbød så meget andet (uniformer ;-)). Hvis man er til lidt former, så er det ikke Teresa man skal tilkalde - men omvendt, så har hun så meget charme og så flot en ungpigekrop, at det sagtens kan opveje de manglende former.

Personlighed - en ganske charmerende ung dame, som trods begrænsede engelsk-kundskaber, godt kan lide at snakke. Det var -  udover sexen - super hyggeligt og sjovt og vi fik da gjort et lille indgreb i mit barskab undervejs.

Sexuel performance - hun startede med en rigtig god massage tilsat en gang hyggelig pludren om alt muligt. Massagen var faktisk rigtig god. Overgangen til sexen var præget af en meget grundig hygiejne fase, hvor min pik blev grundig renset - også selv om jeg havde været i bad 20 minutter før hun kom. Men derfra blev det meget tæt og frækt - både porno- og kæresteagtigt. Hendes begrænsede størrelse gør, at man oplever hende i stillinger, som ikke burde være mulige - og ingen tvivl om, at hun selv er opmærksom på at "ramme" den helt rigtige stilling ud fra en kunstnerisk betragtning, når hendes krop vrider sig rundt oven på en. Hun sagde hun fik orgasme et par gange. Om det er rigtigt ved jeg ikke, men ingen tvivl om, at hun blev naturligt våd, ligesom hun også kunne åbne for våd-kanalerne ved g-punkts-stimulering. Jeg ved ikke om hun tungekysser, - i starten virkede det som hun forsøgte at undgå, men senere blev hun alligevel revet med.

Tiden - hun var her lidt mere end den time vi havde aftalt. Hun havde god tid efter 10-minutters-Warningen fra chaufføren, hvor hun både skulle bade, have en ekstra drink, og sludre videre om alt muligt - trods masser af sprogudfordringer.

Gentagelse? Ja for fanden, både for sexen, men også i høj grad for helhedsoplevelsen. Hun er en sjov størrelse at have besøg af.

/Tenderness

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...