Hop til indhold
*S*

Adrianna tilbage i Aarhus!

Recommended Posts

http://side6.dk/massage-escort/hotadrianna/8511

Latina gudinden er tilbage i Danmarks anden hovedstad!!!

Jeg må indrømme, at jeg har en stor forkærlighed for latina kvinder, da jeg synes, at de meget ofte har en glød og/eller indlevelse, som mange østeuropæiske kvinder, sagtens kunne lærer noget af! .....Og at jeg i særdeleshed er meget glad for Adrianna, som jeg regelmæssigt besøgte, da hun "huserede" i København. Hun har dog siden omkring årsskiftet, desværre kun været i det jyske.

Hun har tidligere været i Aarhus, hvor jeg har haft fornøjelsen af en hyrdetime sammen med hende. Så da jeg skulle derover i arbejdsmedfør, tjekkede jeg om hun stadigvæk var der. :-) 

Med lidt ærgelse kunne jeg konstatere, at hun var i Vejle, så det ville være noget offentlig transport forbundet med at besøge hende. Nååå, men da jeg så ringede i formiddags, for at bestille en aftale om eftermiddagen, kunne jeg med glæde konstaterer, at hun nu var i Aarhus. Jeg skynde mig at få en sen eftermiddagstid, så jeg kunne afslutte arbejdsdagen med lidt lagengymnastik!

Efter endt møde skynde jeg mig retur til hotellet til et hurtig bad, så var jeg klar til lidt forkælelse ;)  Adressen var den samme som sidst, så med sommerfugle i maven begav jeg mig derhen.

Da hun åbnede døren, genkendte hun mig straks og jeg blev budt velkommen, med et langt dejligt tungekys. WOW, så var flaget hejst! Vi fik hurtigt ordnet betalingen og så var det ellers igang. Vi lagde ud med med en dejlig omgang lange lidenskabelige tungekys (er en sucker for det og hun kysser fantastisk!). Jeg bevægede mig lidt efter lidt længere ned, først til hendes dejlige bryste, derefter maven og til sidste, ned til det det helligste. Mmmmm, som jeg kan huske det fra tidligere, er hun varm og dejlig våd! Og her er ikke brugt glidecreme, det er den ægte varer, og det tænder mig bare endnu mere! Jeg slikker hende skiftevis hurtigt og langsomt, og kan mærke at hun synes at der er rigtig dejligt. Nååå, men nu er jeg efterhånden godt klar og beder hende om at gengælde med lidt fransk. WOW igen, det er hun bare fantastisk til og efter bare et par minutter, var jeg nød til at bede hende stoppe, for jeg var ved at være "grydeklar" ;-) Så jeg bad hende om, at putte gummi på kalorius, så jeg lige kunne nå falde lidt ned, puha.....

Jeg bad hende stille sig på alle fire, så jeg kunne starte stille og roligt i doggystyle, og lige få "vejret". Det var bare mega dejligt, stille og roligt at nyde synet af hendes smukke ryg og faste røv. Efterfølgende røg vi om i en almindelig missionær, med dertil dejlige dybe tungekys og samtidig med, at vi satte tempoet lidt op. Jeg kunne mærke, at jeg nu var ved at være "varm" igen og bad hende om at ride mig. Jeg har som sagt "være der" før og hun er verdensmester i denne disciplin!!! Hun starter med stille og roligt, at bevæge sig op og ned, derefter sætter hun sig ned og bevæger hoften frem og tilbage, i rytmiske bevægelser hurtigere og hurtigere. WOW, for tredje gang, efter max. 5 minutters "ridt", kom jeg i et kæmpe brøl, så hun lagde hånden på min mund, med et smørret grin.

Jeg var bare helt færdig, og lå som en strandet hval i små 5 minutter, mens vi bare lå og nussede stille og roligt.

Tiden var desværre ved at være gået, så vi kyssede færdigt, inden jeg smuttede i tøjet og kyssede farvel.

Puha, ud i blæsten og det grå vejr, men på den indre "skærm", skinnede solen fra en skyfri himmel :D

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

*Fuck* 

Hun skulle have så meget pik hvis hun var i København ..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Steenborg skrev, for 8 timer siden:

Hvad er hendes priser?

De er ikke nævnt i annoncen

:mellow:

Skriv en sms, så fremsender hun dem. Jeg har desværre slettet den hun sendte til mig.

Redigeret af *S*

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu
×