Jernsvinet

Valhalla på tvang

3 indlæg i denne tråd

Ved ikke hvad Valhalla er eller har været. Lyder frækt :) Overtages med lejere i halvdelen af huset til en leje på kr. 36.000.- pr år. Prioritet 1 til 14 kan nok godt vinke farvel til skillingerne hvis der overhovedet er nogen der gider byde. Men...køb den, udlej 1. sal, håb på zoneændring, status, lokalplansændring og/eller ændring af byplansvedtægter/kommuneplan, udstyk 6 grunde, sælg fra. Så kan du måske tjene en skilling og en pose lakridspiber. Ejendommen overtages på 2. auktion af Realkredit Danmark for en slik. Take my word for it.

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, for 2 timer siden:

Ved ikke hvad Valhalla er eller har været.

Jeg husker det som en automobilforretning med især importerede VW/tyske biler. Så brændte huset, automobilforretningen forsvandt og der blev bygget et helt nyt parcelhus, som viste sig usælgeligt til en alm. familie, da grunden ligger ensomt  for sig selv og ud til hovedvej 13.

Så har der været bordel, afholdt gangbangs mm. i en del år, men ejeren gjorde ikke noget særligt ud af huset eller omgivelserne og værdsatte vist ikke de piger, der gerne ville give mere end normal husleje. Slukkede f.eks. udelyset for en pige, da han ikke mente det var med i huslejen, så kunderne ikke kunne finde vej - ja, der fortælles mange historier - og så kommer pigerne jo ikke igen, selvom de på gode dage, virkelig kunne tjene penge der - og det rygtes jo i branchen og indtægterne til at betale div. lån og andre udgifter svinder gevaldigt.

Forsøger man så at brænde huset af for at få brandforsikringen - og dette ikke helt lykkes, så huset bliver ubrugeligt i længere tid - går det rent galt - men det blev sat i stand og udlejet til div. piger igen - og har kørt som sådan, lidt on/off de sidste par år.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu