Hop til indhold

Recommended Posts

Hejsa

Jeg skal til Prag om 14 dage og har læst en del tråde om stedet herinde, men jeg kunne godt tænke mig noget ægte luksus. Jeg er med på, at prisen ryger i vejret, men det er ligesom bare en drøm for mig :) På Google har jeg fundet en række af sider, men jeg vil blot høre jer, om I har erfaring med nogle escort bureauer som har nogle piger der er lidt mere end blot det sædvanlige .

 

Tak.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var i prag for nogen år siden, og gik på et par klubber hvor alle kvinderne er mulige at få med hjem mod betaling : ) på den måde kunne man skabe et super indtryk af en pige, hendes engelskkundskaber, osv... Club Malibu var i hvert fald et godt sted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.aaa-club.net - En club, hvor du kan snakke med pigerne, inden du enten vælger at tage med dem ovenpå på en af knalde-værelserne eller tilbage til dit hotelværelse. Priserne er overkommelige.
Som ekstra service kan du ringe til dem og blive hentet og fragtet fra dit hotel til clubben for free. Hvis du vælger at tage en af deres piger med hjem til dit hotel, bliver du fragtet hjem igen for free.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...