1955

Sara brasiliansk skønhed

10 indlæg i denne tråd

https://escortguide.dk/P/sara-brazilian-massage-ny-i-danmark-28466.html

Besøgte Sara igår, skide smuk og virkede som om hun var mægtig glad for jeg ikke gik igen ?? havde skrevet med hende (eller en anden der kan lidt engelsk)og netop skrevet at billederne af Sara var væk. Fik hurtigt bad, hun var nøgen da jeg kom retur på værelset. Hun virkede først lidt ubeslutsom så jeg bad om 3 min. massage. Hun gned lidt olie rundt på¨ryggen og så ellers rundt. Hun gav et kort øko blow, og ellers op på mig og gnide sine store bryster rundt på mig. Jeg ville slikke hende og det var ok. Jeg brugte ca 20 min dernede med tungen. Måtte ikke gi finger i fissen men godt i 2-eren:-) Det lykkedes at få hende helt op og ringe, hun blev virkelig overrasket  over at det skete, hun var overstrømmende glad, sagde det aldrig var lykkes for hende udenfor Brasilien. Jeg fik igen økoblow men det var meget blødt, så jeg måtte hjælpe med det sidste og kom på hendes bryster. Hun var helt færdig og ville bare kæle og sove sagde hun - men vidste godt at hun måtte op igen og jeg ud af døren. Lige da jeg var ved at gå, kom 2 andre piger hjem, og hold da op hvor var den ene smuk - vil klart anbefale en tur til Rødovre og vælg "hot massage" så er det lige på.

1955

Del dette indlæg


Link til indlæg
GP Nyderen skrev, den 21/6/2017 at 08:56:

I følge annoncen tilbydes ingen sex. Det gælder for både Sara og Brenda. en det gør de så alligevel?

"Hot body to body" er i hvert fald sex her på adressen - og så vidt jeg har forstået også andre steder. Betegnelsen bruges vist mest hos sydamerikanske GP'er. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
1955 skrev, for 29 minutter siden:

Synes ikke billederne retfærdigør Brenda (hvis det ellers er hende jeg så ved mit besøg) Sara er helt klart hendes ansigt, men hun var helt ensfarvet solbrændt / naturlig hudfarve over hele kroppen.

Jeg gætter på, at aftegningerne af en bikini på billederne skyldes en omgang spray tan. Den slags holder vist ikke mere end 7-10 dage, så det behøver ikke betyde noget for billedernes ægthed. 

Redigeret af Peto

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu