Hop til indhold

Recommended Posts

Efter at have læst Stiv55's fødselsdagsindlæg, og tillykke til ham med dagen og oplevelsen med Gip, som åbenbart var i sit Es, fik jeg lyst til igen at besøge stedet.

Jeg smuttede forbi tidligere på dagen, efter at have sms'er og bestilt tid, og var så heldig at kunne parkere på den gratis P-plads på Carl Blochs Gade, der ligger 100 meter skråt overfor PP (Der er også gratis parkering ved Netto, men vist nok kun i en time).

Jeg blev modtaget i døren af Thong, der vel er et sted i starten af 30'erne. Thong er sød og smilende og er i stand til at kommunikere ok på Engelsk. Af udseende er hun meget gennemsnitlig og det gælder såvel ansigt som krop, hverken gudesmuk eller af den slags, hvor man overvejer, om det nu også er ulejligheden og pengene værd.

Vi fik aftalt forløbet, og så smuttede vi ellers ud under bruseren, det er altid sådan en god måde at begynde seancen på, dels er det lidt forspilsagtigt, og dels sikrer man sig, at pigen får vasket de sidste rester af den forrige kunde af sig...

Da vi var blevet vasket, og havde fået pillet lidt, og Thong havde fået vist lidt af sine orale færdigheder fortrak vi ind i massagerummet. 

Thong er, eller virkede i det mindste, meget indlevende uden, at der på nogen måde går pornostøn og påtaget dirty-talk i den.

Thong forstår at rimme dybt og vådt og hun sluger villigt, selvom hun tydeligvis syntes det smagte af Pommern til. Eneste to minusser er for mig, at hun var ved at glemme kondomet, da vi gik i gang med anden runde, og at hun brugte så meget glidecreme ved anal, at det svuppede og sprøjtede, når jeg stødte til, og i øvrigt fordelte sig ud over hendes nedre regioner, så en dværg kunne have brugt hende som Slip 'N Slide.

Jeg vil ikke afvise, at jeg skal en tur, eller to, forbi Thong mens hun er i landet, for hun var bestemt pengene værd. Og inden nogen spørger, var prisen kr. 1.500,-.

 

Morten

Del dette indlæg


Link til indlæg
blogbuster skrev, for 37 minutter siden:

... og så har Thong små ungpigebryster!

 

Ja, det skal man ikke underkende.... Som en stand-up komiker sagde for mange år siden... "Det er ikke størrelsen på brysterne.... det er tilgængeligheden!" :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Thong har også været i Hedemannsgade. Vi har aldrig klikket ordenligt Men bevares jeg respektere hendes dårlige smag.

Venligst 8000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...