Zamfir

Thai massage i Vejle

2 indlæg i denne tråd

Jeg var efterhånden begyndt at savne den udsøgte og dejlige behandling, som jeg gentagne gange har fået hos Fem i Vejle. Så jeg blev enig med mig selv om, at jeg kunne godt undvære de 1000 kr sådan en tur koster. Men ak og ve, jeg fik at vide, at Fem ikke var der mere. Fuck. Jeg kunne i stedet få en af deres andre thaipiger, hmmm, de var ikkke det jeg javde sat næsen op efter, men jeg havde set pigen "Som" på AL, og var egentlig nysgerrig efter at prøve hende, så tiden blev booket. 

Da jeg ankom blev jeg nok lidt skuffet. De plejer at have en vis standard med deres piger, men hende her så ud til at ligge i underkanten af den standard. Men, måske er der en juvel gemt under det lidt kedelige og lidt for gamle ydre tænkte Jeg, og tog 1/2 time med det hele for 700. 

Jeg tog tøjet af, hun ordnede noget udenfor, og kom ind og bad mig om at lægge mig på ryggen. Det skal siges at hun ikke talte hverken dansk eller engelsk, så den verbale kommunikation var meget begrænset. Hun begyndte at arbejde på bettemand, desværre var hun så lidt attraktiv at der næsten ikkekunne komme liv i ham. Det lykkedes dog med håndens hjælp at få ham så stiv, så hun kunne krænge et kondom på. Imponerende! Hun sætte sig op og red mig, det var ok, hun havde ok bryster, men udviste ikke meget tegn på at hun kunne li at jeg tog på dem, hun ville ikke kysse, så akten var en smule mekanisk. Det lykkedes dog at få fyret kanonen af, så var den side lissom af vejen. 

Jeg spurgte om jeg kunne få massage de sidste 24 minutter, hun nikkede. Jeg ved godt, at thaimassage kan være hårdt til tider, men det her gjorde decideret ondt. Hun gjorde alle de forkerte ting, havde tilsyneladende trænet sine massageskills på en træstamme eller noget, behandlingen var bestemt ikke forbundet med velbehag.

Så alt i alt en dårlig oplevelse, selv om pigen/damen egentlig var sød nok. Jeg har været på bemeldte adresse en del gange de forløbne år, på trods af at de hyppigt har skiftet ud i deres piger har de altid kunnet holde en god standard. Det kan jeg se er slut nu, der går lang tid før jeg kommer der igen.

Massage / 5

Sex / 6

Pigen / 6

Stedet / 8

https://annoncelight.dk/showad/226014

8000 og John41 synes godt om dette

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!


Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.


Log ind nu