Hop til indhold

Recommended Posts

Guest Red_Rose

Har besøgt den søde og lidt skøre Sofia et par gange her på det sidste.

Hun kan for nogen måske fremstå som lidt crazy men jeg syntes hun er skøn og forfriskende at være sammen med.

Bestiller 1 time med FP, har forsøgt med længere tid men det er endnu ikke lykkedes - tænker jeg vil spørge hvorfor ikke næste gang.

Hun er meget petite og har nogle skønne små bryster med den bedste numse jeg har set i lang tid. Den er perfekt!

Besøget igår aftes var som altid med olie massage af hele bagsiden og jeg mener hele bagsiden. Hun giver en fin massage. Hun starter gerne med at bruge riglig med vådservietter til at tørre numse og bollerne og så går hun ellers igang med at kysse/slikke hele kroppen og numsen. Så slikker hun mellemkødet, bollerne og hele bagenden - ikke rigtig riming - men super frækt. Hun laver en dejlig B2B hvor brysterne og underlivet bliver flittigt brugt. På dette tidspunkt er jeg godt oppe og køre og glæden er tydeligt når hun beder mig vende rundt. Nu begynder hun med et fint øko BJ - har fået bedre - men jeg vil sige at hun bliver bedre efter hver besøg. Tænker hun giver sig lidt mere hen når først hun lærer en at kende. Har en anderledes teknik hvor hun suger godt fast om Speedy og begynder at hive i ham med munden. Lyder sært men følelse så lækkert. Men det frække er hendes B2B på forsiden. Her vender hun sig rundt og kigger på dig med hendes spredte ben og massere med numsen mens hun bevæger fissen tættere og tættere på ansigtet indtil man er et tungeslik væk. Så bakker hun lidt tilbage og tager fat i Speedy og slår ham mod hendes numsehul og mellemkød og bagefter kører hun skamlæberne henover Speedy. Hun vender sig så rundt så hende numse er lige i hovedet - kan ikke lade være med at pille - mens hun brugere brysterne, munden og hænderne til at forkæle  Speedy. Det er endnu ikke lykkedes mig at få hende til at færdiggøre hende B2B for nu er jeg så godt oppe at køre at jeg vil have sex. Så på med gummi men inden hun sætter sig på Speedy så står hun op i sengen lige over mit hovedet og begynder at onanere mens hun finger knepper sig selv i hvad som syntes at være en evighed. Så sætter hun sig baglæns på Speedy med ryggen til mig og begynder så småt. Så sætter hun ellers fart på og læner sig tilbage så hun hendes ryg ligger på min mave. God tempo, en hånd på et bryst og den anden i hendes skridt og jeg er total færdig!!!

Resten af tiden går med hyggesnak - hun taler fint engelsk men med en kraftig accent - og skøn massagen på forsiden og hovedet.

Kommer helt sikkert igen og igen.

https://escortguide.dk/P/bedste-thai-massage-hvidovrevej-233--16041.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Red_Rose
asianman skrev, 1 time siden:

Tak for en fin anmeldelse. Kysser hun med tunge og, hvad gav du får FP :-P

Det der kysseri springer jeg over så det kan jeg ikke sige. Gav 1500 for 1 time FP

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en glimrende anmeldelse.  En gammel journalist på Ugens Rapport kunne ikke skrive den bedre!

Jeg må ud og konstatere ved selvsyn om du har ret! :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...