Hop til indhold
Sammy

Dream Thai Massage aldrig igen.

Recommended Posts

Var her i dag på besøg hos Dream Thai Massage som ligger Larslejsstrædet 1 i hjertet af København. http://www.dreamthaimassage.dk

Har før besøgt stedet og generelt har jag lagt mærke til at der er stor udskiftning af piger her. Her i dag havde jeg valgt at starte med deres tilbud på en times blød oliemassage til 300 kr. Massagen var der som sådan intet at udsætte på og den bar tydelig spor af at der var mersalg i vente, hvilket jeg er godt tilfreds med. Der hvor kæden så hopper af er når jeg efter kun 17 minutters massage på ryggen bliver bedt om at vende mig om. Så havde jeg ligesom mistet interessen for at der skulle ske yderligere. Hun brugte 3-4 minutter på at vaske mig fri for olie og præcis 45 minutter efter hun var startet sagde hun at nu var tiden gået, rejste sig op og gik ud.

Som sagt er det et sted jeg har kommet med mellemrum. Men efter 45 minutters massage når det er en time der er betalt for, er det sidste gang jeg har sat mine ben der.
 

Redigeret af Sammy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...