Hop til indhold
Peter69

Går tiden hurtigere i Thailand ? Hvidovrevej 80E

Recommended Posts

Hejsa

https://escortguide.dk/P/the-best-nuru-gel-massage-ring-71630794-17803.html

Så er link på plads :-)

Blev tiltalt af deres Nurugel tilbud på 1 time.... og bestilte tid (skal gøres da gel skal varmes op)

Kommer ind og mersalg starter inden jeg får tøjet af, svarer vi får se om der kommer mere på menuen. Blev modtaget af en yndig sag slank og ikke så gammel. Tror en 24-28 år.

Bliver lagt på en gummi madras mavsen nedad. Så sætter hun en spand ved siden af med Gel og vand i, og plasker lidt på min ryg, og på hendes nu nøgne krop. og så glider hun hen over min krop. meget hyggeligt. Men har intet med massage at gøre. Efter nogle minutter skifter det over til blide strøg, også inderlår og lidt på punge bare sådan lidt pirring...

 

Så mere gel og en tur med bryster og krop igen. så lidt håndleg.. og så dan fortsatte det i en 20 minutters tid... så blev jeg bedt om at vende mig om... Igen var hun klar på mersalg, til standard priser 300, 500 og 1000... Hj, Bj, FP

Da blodet jo var rimeligt væk fra mit hoved bliver en hver beslutning jo temmelig forstyrret at hendes hænder der livligt arbejder sådan ca midt på kroppen lige under maven... sig ok til et bj, er temmelig pirret så ved der ikke vil gå alverden af tid, så tænker at 1400 for en time er jo ikke noget man ikke har prøvet før. Når hun rejser sig og henter regntøj til lille manden og forsøger sig igen med opsalg til FP hvilket jeg dog takker nej til. får lidt gel på forsiden og hun gnider sig lidt op og ned af en men ikke helt på samme måde. og ikke med samme energi som tidligere.

Efter ca 35 min blev kondom påmonteret og en kort suttetur.. hun havde under hele forside behandlingen givet lidt hj hver gang hun var i nærheden...

Blev tilbud et bad og stod på gaden efter ca 45 min...Tiden går hurtigere i godt selskab, men så hurtigt.....

Kommer jeg igen.

Hun var dejlig men gør jeg det vil det være opsalg inden massage kan man det. ?

 

Nogen der har prøvet FP, massage og så evt FP igen... koster det dobbelt eller er det bare 2 gange ?

Hmm kunne måske godt gå an. Men det er ikke pga massagen af kroppen man vælger nurugel.

Hyg Jer og pas på hinanden

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Problemet er at hvis man aftaler det hele på forhånd, så ryger lidt at den flirtende thai magi. Jeg vil nok foretrække at få hele massage delen først, og lade hende kæmpe for mersalg i en hel time. Det i sig selv kan være ganske pirrende. Og så hen mod slutningen spørge til ekstra. 

Men ovenstående gælder jo kun på steder der snyder lidt med ydelse og tid. For der findes jo piger der leverer hele den aftalte ydelse uden problemer. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes bare de skulle koncentrere sig om den ydelse man beder om - hvis man har bedt om massage i en time, så får man massage i en time. Hvad der ellers sker bagefter kommer helt an på stemningen og humøret. Jeg er simpelthen begyndt at smutte igen, hvis de bare nævner ekstraydelser inden massagen. Desværre er det næsten alle steder der er begyndt på denne praksis, også selv de steder hvor man engang ikke skulle tage stiling til den slags inden massagen. Derfor kigger jeg efterhånden sjældent ind til massage, hvilket jo i sidste ende er ærgeligt for både business og mig. For nylig var jeg sågar ude for en ældre trunte der tilbød to piger i en time med det hele (inkl facesitting med hende) for 2000 kr - sådan ud af det blå. Det har jo efterhånden udviklet sig til en urealistisk komedie med den måde mange kører deres "massage" butikker nu. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...