Hop til indhold

Recommended Posts

Halløj

Så har jeg aflagt Sara det 3.besøg, og det har været 3 forskellige steder, denne gang på Frederiksberg. Det er måske lidt en tilsnigelse, da det foregår i et højhus, som ligger i udkanten af Frederiksberg på Magnoliavej.

Jeg har tidligere anmeldt hende: 

Dette besøg blev fuldstændig som de 2 andre, dog med det tvist, at når man "kender" hinanden, bliver oplevelsen, altså fra mit synspunkt, kun bedre, og det blev det.

Sara og jeg har som tidligere skrevet en god kemi, og det giver altså bare så meget bedre sex.

Hendes engelske er nærmest ikke eksisterende, men til gengæld er det seksuelle sprog jo nærmest international, så lad ikke det afskrække dig fra at besøge hende. Hun forstår engelsk bedre end hun taler det, men det klares via en oversættelses app på hendes smartphone.

Sara er enormt god til at tage initiativ og bringe hendes store dejlige bløde bryster ind i legen, og som bryst elsker, kommer jeg nærmest i den 7.himmel når man får lov at lege med de store dejlige bryster, og hun giver udtryk for at kunne lide det.

Sara er enormt sød og imødekommende, hvilket er med til at jeg føler mig i gode hænder og mund :P hun giver BJ uden, såfremt man ønsker det. 

selve agten mellem hende og jeg vil jeg gerne beholde for mig selv, men fortæl hende ved tidsbestilling hvad du godt kunne tænke dig, så er jeg ret sikker på det bliver imødekommet, da jeg ikke har på fornemmelsen at hun siger nej til noget, jeg har i hvert tilfælde ikke oplevet det endnu.

Da jeg er ret sikker på at de gode oplevelser hænger sammen med den gode kemi, så kan jeg jo kun ud fra mit eget synspunkt sige at jeg er ovenud tilfreds, men dan dig dit eget indtryk med at besøge hende, og priserne er jo nogenlunde standard, så der er vel ikke noget at blive forskrækket over, eller ruineret af :D

Er ikke helt klar over hvor længe hun bliver i denne omgang, men fik ikke indtryk af hun er på vej hjem til Spanien lige med det samme.

Husk nu, som jeg plejer at skrive, dette er blot min oplevelse og mine erfaringer, så om I oplever det samme er jo en anden historie.

Link: https://escortguide.dk/P/sara-sexy-kiss-my-hot-pussy.-kiss-tits-size-130-natural-offer-only-mega-500-kr-20-minutesl--34410.html

Vær sød ved hende, og hun er med sikkerhed det samme ved jer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...