Hop til indhold
HG Wells

Valy Latina .Body Massage . Arhus V

Recommended Posts

Jeg har været der engang, måske et års tid siden. At jeg ikke har været der siden, siger vel nok?

Hun var meget feminin, og det var da frækt at ligge på briksen, og høre hendes stiletter mod gulvet, når hun gik rundt, men det var også den største fornøjelse.

Hun gjorde flere gange opmærksom på, at det kun var massage, ingen sex, og der var heller ikke antydning af noget, ingen strejf, ingen pirring.

Selve massagen var som på de fleste jævne thaisteder, hverken for hård eller for blød. Hun snakkede til gengæld meget under hele forløbet (engelsk) ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
HG Wells skrev, den 7/6/2017 at 03:12:

Hej alle

Er der nogen der har besøgt hende her? Jeg synes hun virkede lidt funky i telefonen.

https://escortguide.dk/P/valy-latina-.body-massage-.-arhus-v-33377.html

Jeg var sammen med hende i Kbh. for to år siden. Dengang kaldte hun sig for Anexa, og der var dengang ingen restriktioner mht. sex. Billedet af hende selv, som hun bruger nu, er det samme som hun også brugte dengang. Det var vist ikke nogen fantastisk oplevelse, men heller ikke decideret ringe. Jeg lagde en anmeldelse her: https://www.eroguide.dk/forum/topic/38936-anexa-latina-trans/ samt en på Shemalewiki: https://www.shemalewiki.com/?id=987&profileid=1834

 

Redigeret af juipui

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mja, jeg tror bare jeg springer over. Jeg kan se at hendes Ingen Sex clausul svinger lidt. Lige pt er den der ikke, og hun tilbød mig et handjob oven i hatten på massage. Jeg kunne måske godt få en omgang B2B, men kun hvis jeg sendte billeder afsted til hende. Jeg tror meget afhang af om hun synes jeg var lækker eller i hvert fald ikke direkte frastødende ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sidst hun annoncerede i Aarhus var vist nok som kvinde. Ved mit første besøg var der ingen antydninger af så meget som en hånd, men da jeg gik, fik jeg at vide, at næste gang kunne jeg godt få et HJ. Det fik jeg, og så forsvandt annoncen. Jeg havde telefonnummeret men forsøgte ikke at ringe, når hun ikke annoncerede.

Denne gang er der også billeder af en seng. Det var der ikke sidst, så mon ikke pendulet med den svingende sex klausul er drejet igen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...