Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har læst mange, gode anmeldelser her inde. Og har af den grund haft nogle gode besøg. Tak for det

jeg besøgte i går middag nykøbingpigerne, har ikke været der før, havde set, der var et par nye piger, så besluttede  at ringe, for at høre nærmere, en pige der snakker ok engelsk giver mig adressen, jeg kommer til adressen, og drejer ind af indkørselen. Bag huset sidder 2 smukke piger og tager sol i det dejlige vejr,  jeg får parkeret bilen, og går ovre til pigerne, vi går ind i huset, den ene pige Marika, spørger hvad jeg har lyst, det er hende der kan engelsk.  Det er Daria  jeg bliver henvist til at gå med, hun er høj slank, og var også hende jeg ville have valgt, jeg bestilte 45 min Vi går ind på værelset, får tøjet af, og ligger os på sengen, hun begynder og lege med lille mand, lidt efter begynder hun at give super fransk, det gør hun gode, må stoppe hende, for ikke komme, hun sætter kondom på og stiller sig på alle 4 hun vil have den bag fra, hun har en dejlig stram fisse, så jeg køre stille og roligt, for ikke at komme, kommer helt  ind, dejligt:rolleyes:.

jeg vender hende om og slikker hendes dejlige fisse, det nyder hun kan jeg mærke på hende, så kan lille manden få lidt ro,  jeg kravler op på hende i missionær, det er godt at mærke den dejlige fisse, efter noget tid, får hun en slikke tur mere, inden en sidste omgang sex, hvor hun lige pludselig siger good fuck, tror ikke hun ville have sagt det højt for hun bliv lige forlegen, og smilte sødt, det var ellers det jeg ville have sagt, det slutter lidt senere i en god udløsning. :P<3

hun snakker ikke engelsk kun få ord.

jeg  tror billederen er ok.

Marika ser også godt ud,

Daria siger jeg kunne komme igen,  og have begge piger, det kunne også være godt, men tror jeg nøjes med Daria hvis det kan nås, er her måske kun i morgen med, de vil måske komme igen,

det sage jeg de skal.

 

http://www.escort-side.dk/Y?ad-id=6437

Del dette indlæg


Link til indlæg

De er kørt til Jylland i en hvid Peugeot cabriolet, men begge to mistede desværre deres mobiltelefoner på vej derover... ;-) 

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...