Hop til indhold
blaugrana

ADVARSEL - jasmine rødovre. løgner og intet andet.

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/-new-bombshell-jasmine-100-real-.roedovre.-31816.html

 

Tirsdag aftalte jeg en halv time med jasmine over sms. jeg tager afsted i håb og ankommer til den angivne adresse. fortæller at jeg er der, men hun siger, at hun er i supermarkedet og om at jeg har mod på at vente 15 min.  Allerede der blev jeg lidt mistænksom, da det ik gav mening at hun ik skrev, da hun "tog" afsted til supermarkedet. De 15 min er nu gået, og spørger igen ind til, hvor langt er hun, men igen siger hun, at hun  står i kø og at hun burde være klar om ca. 15 min mere. Hun udtaler: "sorry baby. i promise 15 min and i am ready. . Tænker igen; er taget helt her over, så venter der i yderligere 15 min. De 15 min endte med at blive omkring 45 min, hvor jeg forgæves ventede. Hendes begrundelse var; sorry but it was a long day. i am done for today.. 

normalt ville jeg nok have givet sviner, men tænkte at jeg ikke villle få noget ud af. alt i alt en lorte dag var det, og tænk at jeg havde brugt sammenlagt næsten 2 timer, hvis man tager transporten med. det der pissede mest af var hendes løgn gang på gang.. 

så til jer derude hold jer væk fra hende der. verdens dårligste service nogensinde.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja det er længe at vente. Måske du skulle have en plan B med til en anden gang.

Håber du fandt noget fornøjelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg
blaugrana skrev, for 1 time siden:

Hendes begrundelse var; sorry but it was a long day. i am done for today.. 

Tænk hvis hun havde taget dig ind alligevel. Det havde også været temmelig skidt. Selvfølgelig er det surt, men det er vel trods alt mindre surt end at ende med at betale for en dårlig oplevelse ...

Jeg er selv blevet afvist på den måde engang og var egentlig taknemmelig. Det kan være en masse tid man har spildt, men jeg ser sådan på det, at der ofte er tale om unge kvinder og de kan ikke altid på forhånd afgøre hvor udkørte de bliver. Man ved jo ikke hvor anstrengende den næste kunde er - der kan nok være ret stor forskel på det.

Jeg skriver det ikke for at du skal lade være med at sur, mere som en slags "trøst".

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tag det ikke så tungt @blaugrana. Jeg syntes at @Bebop har en god pointe.

Personligt har jeg stor forståelse for hvis en GP aflyser pga. dårligt humør, træthed ovs.
Det er trods alt ikke maskiner, men rigtige mennesker.

Når jeg ser tilbage... så har mine bedste oplevelser altid været når GP'en har været frisk, fuld af energi, veloplagt og det var en af de tage hun elskede sit job.

Så hvis det modsatte er tilfældet, så ja, nogle GP er prof nok til at gøre jobbet, men resultatet bliver heller ikke lige så godt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu skal jeg ikke kunne sige om det er tilfældet her, men hele fidusen med at blive anvist en "forkert" adresse, er at blve set an af pigen, så hun kan bakke ud, hvis hun ikke kan lide, eller ikke føler sig tryg ved det hun ser. Hvordan hun så i givet fald skulle meddele dette, ved jeg ikke, men den beskrevne situation kunne da være en måde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...