Hop til indhold
DrDre

Lia, en ungarsk bbw på ydre Østerbro

Recommended Posts

Hejsa!

http://www.escort-side.dk/Unforgattable-service?ad-id=8597

Nosserne skulle tømmes,  og efter at have været faldet over Lia`s annonce tidligere, samt læst diverse efterlysninger af hende herinde, tænkte jeg at jeg måtte aflægge hende et besøg. Lokationen er tæt ved lokal indfaldsvej, nem parkering i sidegaden og opgangen diskret. Kontakten kort og professionnel over sms. Superfransk og dansk til 400 spir. Værdi for pengene skulle det vise sig. Lia åbnede selv døren og eventuelle interessenter skal være minded på at der er tale om en kvinde på 95-100 kg. Efter en kort velkomst som ikke var alt for imødekommende, kom hun ind i værelset, bad mig om at ligge på sengen og tog straks min pik i munden, fik den suttet op fra slap!  Måtte bede hende om selv at smide klunset, og jeg fornemmede hurtigt at det nu kunne gå to veje :  Enten var hun bare lidt uerfaren og genert, eller også var hun en erfaren player i gamet, der skulle have mig færdig ASAP. Det viste sig at være det første, for resten af seancen startede med at hun åbenbarede en dejlig, rund og fyldig kvindekrop. Blød, lækker, ingen strækmærker her. Hun suttede rigtig godt, lækkert og længe inklusiv øjenkontakt. Hun er en køn pige, og ikke mere end starten af tyverne. Det fik jeg at mærke da hun satte sig op for at ride mig, jeg har ikke den største pik, så jeg kunne sagtens komme op i hende, men måske kun 3/4 op pga hendes lår og røv, men vel oppe strammede det godt om pikhovedet og jeg kunne godt være kommet i den stilling. Så fik jeg vendt vendt hende om  til en doggy, og der var rigelig tid til bare at nyde synet af den største, kæmpe, perfekte, brede røv siden jeg prøvede columbianer Katy i sin tid. Bare lækkert ! Kyssede ballerne og nød tanken om at jeg bare skulle gennempule hende bagfra om lidt. Vel oppe i hende var det et syn for guder, det var næsten for meget og da jeg ville afslutte i missonæren,  skiftede vi igen(alt på mit initativ, ingen rush fra hendes side) og jeg fik langsomt og sikkert ført pikken op i hendes hul og for satan det var godt bare at ligge og pumpe mellem de store, bløde og kornfede lår...jeg bliver meget hård 10-15 sekunder inden jeg kommer og det kunne hun mærke, for hun tog fat i benene og førte dem så højt op til under ørene hun kunne, og jeg kunne med lethed og et brøl pumpe og sperme mig færdigt oppe i hende. Fin aftørring, dejlig ung kvinde med en sød attitude, også selvom hendes engelske ikke rækker til en større korrespondance efterfølgende. Jeg har ikke selv det store behov, særlig ikke når man har fået præcis hvad man kom efter, men føler dog det er uhøfligt bare at stå og tie stille imens man påklæder sig..

Billederne passer 100 procent, og igen man skal være til bbw/fat kategorien her, men i så fald er det et dejligt knald til fornuftige penge. 

Hyg jer!

 

Redigeret af DrDre

Del dette indlæg


Link til indlæg
hungryactive skrev, for 26 minutter siden:

knepper hun uden gummi og kostede det ekstra ?

Hvis du læser annoncen i lænket finder du svaret på om hun gør noget uden gummi.

Redigeret af AalborgLook

Del dette indlæg


Link til indlæg
hungryactive skrev, for 2 minutter siden:

det er derfor jeg spørg , det står der ikke noget om på hendes annonce:) men hvis han kan komme langt op i hende så er det i min verden ikke med kondom på.

Selvfølgelig var det med kondom, men det franske var uden..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Holmeren skrev, for 7 minutter siden:

Hvad gav du for det, og hvor lang tid fik du?:-)

Læs anmeldelsen igen ..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...