Hop til indhold

Recommended Posts

Thai Massage Copenhagen
Gammel Jernbanevej 11, st.
2500 Valby
http://www.thai-massage.dk/
Døgnåbent.

Stedets faste basis-priser er:
300kr. for en halv time
500kr. for en hel time

Happy ending? Ja det kan man få... hvad det koster vil jeg overlade andre tili at oplyse om i kommentar til anmeldelsen, dersom nogen ved det.
Jeg ser dem i hvert fald nøgne eller meget let påklædt når de lukker mig ind. De skifter til behageligt hverdagstøj når de giver mig massage, men stemningen bærer tydeligt præg af at det er et bordel og ikke blot "velvære-massage".
De tror også ofte jeg laver telefon-fis når jeg ringer for at bestiille tid. Jeg har ikke indtryk af at jeg er en typisk gæst, hverken når jeg kommer alene eller har "medbragt madpakke" med ;) 

En par-massage i en time med en massør til hver koster 1.000kr.
Prisen for lån af værelset efterfølgende kan det være lidt svært at blive klog på. Mest fordi der kan være sprogvanskeligheder. Jeg har lagt hvad der svarer til billigste takst for een person med een massør, da jeg tænker at det ville jo være hvad de kunne tjene på næste gæst hvis værelset ikke var optaget. Så jeg har betalt 500kr. oveni for en halv til en hel times "alenetid" i rummet for mig og min partner. Det synes de er for meget, men jeg forsøger at insistere.
Så en times par-massage med en times efterfølgende værelsesleje løber op i 1.500 kr. hvilket jo sagtens kan konkurrere med et hotelværelse hvor der ikke engang følger massage med.

Min oplevelse - og det jeg lægger vægt på - er sandsynligvis lidt anderledes end de fleste kernebrugeres her på Eroguide, vil jeg gætte på.

Jeg har besøgt stedet en del gange alene og et par gange med en sugardaddy. En enkelt gang også med en veninde.
Jeg kommer der fortrinsvist natten mellem søndag og mandag når jeg kommer der alene for at "lade op" til at en ny uge starter mandag morgen.
Der virker rent og der er lidt trangt, med mange krinkelkroge, gange og en lille trappe op til "parterren".
De har så vidt jeg har set to værelser. Det ene med en meget høj seng på 140x200 som er det værelse jeg har været i alle de gange jeg har besøgt stedet.
Der lugter ikke af "gammel kjole" eller kælderrum, som det sommetider er tilfældet andre steder i samme kategori.
Der er en muret brusekabine for enden af entréen hvor man kommer ind med blot et forhæng for. Det tæller ikke helt som badeværelse, men den er rummelig og ren og ikke sådan en kasse man bumler rundt i som føles som om den er ved at vælte. Den er god nok til formålet, uden at være prangende. 
Lige ude foran på den anden side af bruseforhænget fungerer entréen også som en slags venteværelse hvor jeg mere end een gang har oplevet at en fuld gæst sidder i en slidt sofa mellem indgangen og brusekabinen imens han venter på en taxa hjem eller måske til næste stop på dødsruten.
Det er lidt indiskret og spøjst at stå dér og vaske sine fødder og sit understel før eller efter "behandlingen" med en nysgerrig fulderik på den anden side af en kvart millimeter nylon, som tydeligvis er snot-forvirret over hvad en fuldvoksen viking-kvinde mon laver på sådan et sted klokken 2 om natten. Det var en hmm... interessant dialog, som endte med at thai-massøsen (som var nøgen) skældte ham højt ud på en blanding af thai, engelsk og cirkusdansk og til sidst smed ham udenfor hoveddøren og lod ham vente på taxaen dér fordi hun ikke kunne få ham til at lade være med konstant at forsøge at rejse sig for at hoppe ind til mig i bruseren :wacko:
Det var første gang jeg var der - og da var jeg heldigvis alene. Med sådan et førstehåndsindtryk kan man måske undre sig over hvorfor jeg er endt med at blive stamgæst :D 
Forklaring følger...

Grunden til at jeg kommer der fortrinsvis natten mellem søndag og mandag, er fordi der er en kvinde på arbejde som er sød og sjov og kan sit kram.
Hun er mere moden end de andre jeg har mødt dernede, men jeg har svært ved at bedømme hendes alder.
Jeg kan desværre heller ikke huske  hvad hun hedder. Fik det at vide de første to gange, men har glemt det, og nu er det lidt pinligt at spørge fordi hun godt kan huske mit navn :wub: 
Hvis nogen ved det efter at have læst anmeldelsen, vil jeg bliver glad for at vide det <3 
Hun er fastboende her i Danmark og har boet her i mange år. Hun arbejder der vist relativt ofte. Hvorvidt hun er ejer af stedet eller ej skal jeg lade være usagt, men noget i hendes udstråling og hjemmevante kropssprog siger mig at hun om ikke andet er fast tilknyttet stedet og har nok været det i mange år.
Hun er uddannet thai-massør, uden tvivl. Det kniber det lidt med hos nogle af de yngre massører. Der har været mindst to der har været "under oplæring" hvor de er blevet instrueret undervejs i par-massagen, og min partner og jeg har været brugt lidt som "øve-dukker".
Efterhånden som jeg har været der en del gange har vi udvekslet en del personlige historier om det at sugardate og det at være thai-massøse. Vi griner godt sammen og hun har nogle fantastisk sjove historier at fortælle. Hun taler lidt "cirkusdansk" men når hun skal efterligne hvad mændene siger slår hun over i pæredansk, og det er så sjovt at jeg en enkelt gang nær havde tisset af grin bogstaveligt talt.
Et typisk scenarie er tilsyneladende:
Hun på cirkusdansk: "Nu tager jeg fat. Slap af og lig stille"
Hun efteraber ham på pæredansk: "AV FOR HELVEDE! Det gør pisseondt!" han rejser sig før tiden er gået og siger "Du er ikke rigtigt klog. Jeg kommer ALDRIG igen!" og smækker med døren da han går.
Hun på cirkusdansk igen: "Så går der en uge, så står han her igen haha" (pæredansk:) "Det har hjulpet meget. Jeg vil gerne have en hel time."
...og så griner hun højt.
Hun kan tydeligvis lide sit arbejde... det er i hvert fald det indtryk jeg får. Men måske er det fordi der går lidt "frikvarter i den" når jeg kommer forbi. Det kan jeg af indlysende årsager ikke udelukke.

De andre kvinder jeg har set dernede er smukke og sprøde og petit. Deres arbejdsglæde og serviceniveau har der heller ikke været noget dårligt at sige om. Deres faglige kompetencer svinger ret meget, men de fleste gange det har været sløjt har jeg på forhånd fået at vide at pigen var under oplæring.
Deres evner hvad happy endings angår eller happy hvadsomhelst kan jeg af indlysende årsager ikke udtale mig om.
Jeg vil anbefale at man husker at bede om blid og blød massage medmindre man er erfaren thai-massage-bruger. Hård massage kan man bygge op til hvis man vælger at komme der jævnligt.

Beskrivelsen af par-massagen vil jeg undlade at gå i detaljer med, da det kan misopfattes som reklame for mig selv, og det er ikke mit formål med denne anmeldelse.

Måske nogen kan blive inspireret til at invitere deres foretrukne glædespige, escortpige, sugarbabe, kæreste, kone, kammerat, elskerinde, bolleveninde eller andet med derned på en "alternativ date"? Jeg kan i hvert fald varmt anbefale det.

Den bedste kemi-date jeg har været på i årevis startede på Københavns bedste burger-joint (efter min mening) der er indrettet som en klassisk amerikansk diner fra 50'erne. Pigerne ligner pin-ups der har fået forklæde på. Den ligger lige ved siden af i Jernbanegade nr. 1 http://ddiner.dk/ 
Burger med hjemmelavet milkshake og par-massage er helt klart en god idé til en date med hvem som helst. Den snedige - senere faste - sugardaddy formåede jo rent faktisk at se mig næsten nøgen allerede på første date med en "Old School Sugarbabe" som mig, uden der på nogen måde var forventning eller løfte om sex.
Han er en snu rad der er værd at efterligne ;) 

Ønsker du at kopiere konceptet, vil jeg klart anbefale at du gør et grundigt forarbejde. Det er så kikset når tingene ikke bare glider når man arrangerer en særlig date. 
Så det er en god idé at møde op personligt på adressen, betale et depositum og booke en tid. Man kan nemlig ikke være sikker på at der altid er to massøser på arbejde hvis man bare "drysser ind forbi".
Hvis man booker forud (helst på samme dag) og betaler et depositum (jeg har blot lagt 200kr) så sørger de for at der er to piger på arbejde, og måske en ekstra til at tage sig af døren og telefonen og de andre gæster der kommer ind fra gaden, så man ikke bliver afbrudt konstant.

Hvis du møder en fuldvoksen viking-kvinde i vente-gangen, så behøver du ikke at sige hej :D 

Jeg modtager gerne kritik og kommentarer til denne min allerførste anmeldelse på Eroguide.

/Sirenen :wub: 

Redigeret af Sukkersød Sirene

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest sniger

Du beskriver stedet super i en sød tone. Gid jeg kunne gemme den. Og finde den på grå dage vh sniger 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lækkert skriv

Elsker ordet cirkusdansk :D

Holder meget af thaimiljøjet men dit setup lyder lækkert.

Venligst 8000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var da en rigtig god ide ...........

Håber dog at det er en overdrivelse at du kalder sugardaters.dk for "mit website" 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Oralkaj skrev, for 5 timer siden:

Håber dog at det er en overdrivelse at du kalder sugardaters.dk for "mit website" 

Oh well... det er nu ændret til link til min annonceprofil herinde i stedet. Eroguide er dog ej heller "mit website" ;) 
Det er egentlig også Eroguide der vælger at "oversætte" den http-adresse man skriver til "mit website" i linket.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...