Hop til indhold
Ælling

Fitnessbaben Lea i Herning

Recommended Posts

I går havde jeg fornøjelsen af at være sammen med Lea, som normalt er at finde på Mon-cherie i Københavnstrup, men som ved lejligheden kørte escort i Herning.

http://annoncelight.dk/showad/225955

Hun beskriver sig selv som bodybuilder, og det er hun sandelig også! Hendes billeder yder hende ikke retfærdighed i den henseende. Jeg ved godt at nogle mænd ikke er til muskeltøser, men for de af os som er, kommer hun nærmest som sendt fra himlen. Udover at hun har store muller, har hun et kønt ansigt, solbrun hud, en del tatoveringer og lyst hår i dreadlocks som også er pyntet med nogle andre farver hist og her.

Som hun også selv skriver, er hun med på næsten alt, har rigtig meget energi, og er også rigtig sød at være sammen med. Hvis man som jeg har en svaghed for muskeltøser, kan jeg kun anbefale at man får sig en tur med hende. Den slags kvinder finder man ikke hver dag i det her fag.

Hun sagde, at hun lejer et sted ved Horsens sammen med Trine Von Tease næste weekend, så der kan man besøge hende, hvis man ikke selv har stedet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Skalde

Hende skal jeg da vist have kikket på næste gang hun kommer til Jylland. :shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...