Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte Sofia for et par uger siden. Meget sød og fræk pige. Petite med små lækre bryster og en lille stram røv. Jeg bestilte en time med massage og sex til 1.300 kr. Sofia spurgte om det var ok. at en af de andre piger hjalp med massagen... og det var det selvfølgelig. En ældre thai gav en fast hård rygmassage samtidigt med Sofia aede og nussede om mig samtidigt, specielt omkring røv og mellemkød. Derefter blev den ældre thai sendt ud. Sofia afklædte sig ved siden af sengen, mens hun hele tiden sørgede for at være erotisk og vise bryster og fisse, hun er meget fræk og ved hvad hun laver. Sofia fortsatte massagen på forsiden, og endte med et dejligt blowjob som optakt til sex. Vi havde sex i flere stillinger inden jeg måtte overgive mig, da hun red mig baglæns. Udsigten hendes lille faste, brune røv der hoppede op og ned blev for meget.

Jeg kommer helt klart igen, og vil nyde mere af hende og hendes fantastisk krop.

https://escortguide.dk/P/bedste-thai-massage-hvidovrevej-233--16041.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

På baggrund af denne tråd besøgte jeg her til aften Sofia og må sige at det var en noget aparte oplevelse.

Sofia er som beskrevet en meget slank pige med små flotte bryster og et kønt ansigt.

Aftalte full service i en time med massage.

Hun startede med en blid massage, herunder body to body, hvilket var ganske udmærket, hun kørte hendes skønne krop og bryster overalt, hvilket var skønt og meget erotisk, derefter lidt oliesjaskeri og en noget uorganiseret massage. Pludselig sprang hun op og sagde nu skulle vi gå i bad...jeg nedenunder og hun ovenpå....jeg studsede noget, da der kun var gået 20 min. Men hoppede i bad og fjernede olien....gik tilbage til massagerummet og ventede....lidt efter kom Sofia tilbage og begyndte at give lidt body to body på forsiden, herunder pikken ml. baller og lår hvorved hun brækkede den nedad i stiv tilstand...av for satan...derefter et elendigt bj naturel uden følelse...bare hårdt sug og op og ned....herefter montage af gummi...men på det her tidspunkt havde jeg tabt lysten...bad hende slikke mine kugler men jeg gjorde arbejdet færdigt selv.....mens jeg klædte mig på, kravlede hun rundt på mig og sagde I love you osv....

Nok en af de dårligste oplevelser jeg til dato har haft med en thai.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har nok haft en mellemting-oplevelse. Sofia er fræk og sprød. Jeg fik først massage af den ældre kollega. Da Sofia overtog efter 20 min ... så skulle vi først i bad. Og så startede festen. Det var super. Og jeg fik lidt massage til sidst, som var ok. Så jeg overvejede, hvorfor hun havde brug for assistance fra den ældre kollega.

Jeg skal besøge Sofia igen. Det bliver endnu bedre næste gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu har jeg siddet og prøvet at lure hvor stedet ligger for vil gerne give sophia en chance , har fundet ud af det er over for hvidovre rådhus men skal man om i gården for at komme ind ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
M_33 skrev, for 6 timer siden:

Nu har jeg siddet og prøvet at lure hvor stedet ligger for vil gerne give sophia en chance , har fundet ud af det er over for hvidovre rådhus men skal man om i gården for at komme ind ?

Ja, huset bag renseriet. Der er nedgang til kælder, hvor du går ned og ringer på klokken.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...