Hop til indhold
Yoda

LUSSY mistress er en LOUSY mistress

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/lussy-mistress--31264.html

Så tabte jeg da helt sutten!

Inspireret af andre der tager 15 minutter som "en tester" endte jeg med at gå den vej. Jeg havde også en bagkant, så de 15 minutter sparet ift min normal på 30 minutter trak også. Der var også noget med nærhed, da jeg ikke havde tid til at køre rundt så meget. Men, men, men...

Det var ikke pigen på billederne, og først efter pengene skiftede hænder røg kludene af og det var absolut ikke inspirerende. Det var sikkert derfor hun holdt det meget mørkt i lejligheden. Jeg skulle jo have været gået min vej da hendes garanterede 100% real pictures viste sig at være en løgn - det magter jeg faktisk normalt. Liderlighed og en lille gnist af hensyn ift. til den tristhed hun udviste, da jeg stod og lurede på, hvad jeg ville.. Til gengæld var akten så ringe at jeg endte med at trække mig ud, smide kondomet i skraldespanden og tavst tage mit tøj på. Hun viste dog nogen medfølelse med, at jeg ikke havde fået udløsning, og forsøgte at forklare mig, at det stunt jeg havde forsøgt med at kysse hendes bryst jo var "extra". Jeg var dog bare helt færdig med hende, så dryssede bare af. 

Men ja, hvis du køber en hel time så får du nok en inspirerende elskerinde! Have a go!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Haha... jeg føler sgu med dig. Vi mænd kan være så utrolig dumme når trykket i de nedre regioner slører alm. sund fornuft.

Helt ærligt mand, hun skriver lige ud: I AM LUSSY MISTRESS. Der skulle vel stå luxurious eller luxury, men det er jo ikke engang tæt på! Jeg fatter simpelthen ikke tankegangen bag - "Vi aner sgu ikke lige hvordan det staves, men det her lyder lidt derhenad".... men så igen, kunderne kommer jo aligevel, så... joke is on us.:evil: 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hold da helt kæft :lol:. Er først ved at kunne trække vejret igen efter 10 minutters latterkrampe. Tak for at I gjorde denne aften en hel del sjovere. 

Yoda skrev, for 1 time siden:

Til gengæld var akten så ringe at jeg endte med at trække mig ud, smide kondomet i skraldespanden og tavst tage mit tøj på / Kan se det så tydeligt for mig

 

Yoda skrev, for 1 time siden:

Liderlighed og en lille gnist af hensyn ift. til den tristhed hun udviste, da jeg stod og lurede på, hvad jeg ville / Verdensklassesætning

 

Ebden_jj skrev, for 52 minutter siden:

"Vi aner sgu ikke lige hvordan det staves, men det her lyder lidt derhenad" / Ja, man har lidt på fornemmeren at de kaster et bæger fuld af terninger med bogstaver på

Ved ikke helt hvorfor. Men nederen-oplevelserne herinde er sq mere givende og humørfyldte end succesoplevelserne. Og så er det rart at vide at man ikke er den eneste tosse som rammer de der nitter. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...